Akár 4 cm mínusz 20 perc alatt!

SKINREX: az alakformálás új dimenziója

NE MARADJON LE RÓLA: EGYEDÜLÁLLÓ BEMUTATÓ SZOMBATON 11-KOR A BEAUTY FÓRUM SZÍNPADÁN!


Testszobrászat élőben

Az ősi és a hipermodern Indokína találkozása: az alakformálás új dimenziója. A színpadon a legújabb SKINREX gép és Nicolas segítségével a nézők szeme előtt tűnnek el a centik – az új tartományban működő, szuperhatékony ultrahangos eljárás és az ősi manuális technika közös eredményeként.

A Magyarországon egyedülálló, csak a Hattyú Klinikán elérhető program lényege, hogy a csúcstechnikát kiegészíti a világon csak maroknyi ember által elsajátított ősi technika – így az alakformálás valóban új dimenzióba lép.

Az eredmény önmagáért beszél: a zsírsejtek helyén feszes bőr, karcsúbb vonalak, tónusos izmok láthatók és érezhetők.

  • Próbálja ki Ön is!

A Beauty Kiállítás ideje alatt a Hattyú Klinika standján kipróbálhatja a SKINREX Cavi-Lipo gépét. Ha nincs rá lehetősége, egyeztessen időpontot kollégáinkkal, és szeretettel várjuk szalonunkban egy próbára!

Innovatív, progresszív, kreatív

A SKINREX új, Cavi-Lipo gépe valóban új dimenzióba röpíti az alakformálást az eddig megszokott és sikeres kavitációs ultrahangos technika megújításával.

Mitől új, miben más?

A Cavi-Lipo dél-koreai fejlesztésű gép a már ismert kavitációs technikát alkalmazza, melynek lényege, hogy lényegében felrobbantja a zsírsejteket, így a zsírleszíváshoz hasonló végeredményt ér el, annak kockázatai nélkül.

A Cavi-Lipo azonban egészen új dimenziót képvisel:

  • Egyszerre nem csak egy testrész, hanem az egész test kezelése lehetséges vele
  • Fókuszáltan érkező sugarai csak a zsírrétegben fejtik ki hatásukat, érintetlenül hagyva a többi szövetet
  • A zsírszövetben található zsírsejtek felrobbantása által olyan állapotba hozza azokat, hogy könnyen kiürüljenek a szervezetből
  • Hatékonyabb, gyorsabb és tartósabb hatást fejt ki, mint az eddigi technológia
  • Hatása kilogrammokban is mérhető nem csak centiméterekben

 

ÉS MÉG EGY ÚJÍTÁS: a Cavi-Lipot két fejjel is ellátták – a titánfej mellett egy szilikonos fej is használható a kezelésekhez. Ennek segítségével teljesen kiküszöbölhető az ultrahangos kezeléseknél előforduló kellemetlen hanghatás.

MI MÁR KIPRÓBÁLTUK! A SKINREX Cavi-Lipoval már az első, teljes testre kiterjedő, másfél órás kezelés is látványos eredményt hoz: először centikben, majd a következő napok során kilókban is! Munkatársaink, akik csak 20 percre próbálták ki a gépet, 1,5-4,5 cm közötti azonnali méretcsökkenést tapasztaltak!
Miért kombináljuk a manuális terápiával?

Egyedi, kombinált programunk lényege, hogy a Cavi-Lipo gép által elkezdett folyamatot Nicolas egyedi masszázsa tökéletesítse.

Segítségével a távozó zsírszövet helyett maradó megereszkedett bőr újra feszessé válik, és az izmok is tónusba kerülnek. Ráadásul a Cavi-Lipo igen intenzív méregtelenítő hatásának mellékhatásai (fejfájás, hidegrázás) is csökkennek, mivel a masszázs segítségével a méreganyagok gyorsabban távoznak a szervezetből.

 

Hattyú Klinika esküvői csomag
A Hattyú Klinika tavasszal indította el új esküvői csomagját, amelyet akár nászajándékba is kaphatnak a szépülni vágyó menyasszonyok. A csomagba egy konzultáció alapján minden bekerülhet, amire csak vágyhat egy ifjú ara: a helyszíni sminktől az arcfiatalításon át Nicolas teljes testmegújító kezeléséig. És ha még ez sem lenne elég, akár a tökéletes menyasszonyi stílus kialakításában is szívesen segédkezünk, igénybe véve a legnevesebb külföldi tervezőket is!

 

Nicolas Jovanovic: a test szobrásza
Nicolas úgy gondolja, hogy a smink többről szól, mint az arc kiszínezése, és a testünk megérdemli, hogy egy művész vegye kezelésbe! A mester 28 év tapasztalatával, háta mögött hollywoodi, New York-i és római munkákkal, távol-keleti tanulmányokkal alakítja ki mindenki számára a neki való, egyedi kezeléssorozatot, melynek eredménye mindig egy: megszépült, megújult, egészségesebb test és arc!

 

Hattyú Klinika
1015 Budapest,
Hattyú utca 14., Hattyú Ház, 6. emelet
+36 30 911 8370
www.hattyuklinika.hu

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail