Aktuális pillatrend

Egyre többen teszik le voksukat az épített pillák mellett, és egyúttal egyre több lehetőség is adódik arra, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb pillákat. De mi most az aktuális pillatrend? Karmacsi Máriát - akit a szakmában mindenki Maryként ismer - faggattuk erről (x)
  • Az aktuális pillatrendet még mindig a volume szempilla határozza meg. A volume, azaz a dús – és mégis természetes – szempilla térhódítása töretlen. A volume technika alkalmazásával az extra vékony, könnyített szempillaszálak segítségével a természetes szempillasor megsokszorozódik – kezdte Mary, aki a szempilla-hosszabbításhoz alkalmazott Vivienne és Flawless by Loreta márkákat forgalmazó cég, a Perfect Look Kft. alapítója, mesterkozmetikus és szempilla-hosszabbító tréner. – Egy szépen felhelyezett volume szempillaszett viselésével a szempillaspirál reklámok képi világa valósággá válik!

Az irányelv még mindig az, hogy a természetes szempillák hossza nem vagy csak minimálisan – azaz 1-2 milliméterrel – kerülnek meghosszabbításra. A hangsúly a dúsításon van! A saját szempillára helyezett plusz 8-10 szál hajszálvékony volume szempillaszállal  követhetjük leginkább az aktuális szempillatrendet.

Karmacsi Mária (Mary)
Perfect Look Kft.
Kozmetikusmester és szempillaépítő mestertréner
Telefon: 06 20 427 7234
www.perfectlook.hu
www.ebenszepsegszalon.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail