Anubis a szépség őre

A spanyol Anubis Cosmetics több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a professzionális bőrápolás területén. Kozmetikai termékeik és kezeléseik széles palettáján megtalálhatók az alapvető bőrápolók, a speciális arc és testkezelő szerek és a legújabb pro és antiage termékek A mediterrán növények, gyümölcsök, virágok kivonatait magas szintű technológiával ötvözik a tengeri alapú plankton, alga kivonatokkal.

Az Excellence Q10 Retinol szett az érett bőrt feltölti energiával, feszesebb, hidratáltabb lesz már az első kezelés alkalmával, hiszen a Q10 koenzim a sejtek „hőerőműve”.

Prevencióként is kiváló a Marine Essence liftingkezelés mely planktonnal, kollagénnel, oligóelemekkel rugalmasítja a kötőszövetet és ellenállóbbá teszi a káros környezeti hatásokkal szemben.

A kor és az életmódbeli negatív hatások első jelei a szem körüli területen láthatók legkorábban. A ráncok, sötét karikák, táskák kezelésére egyedül álló komplex kittet adott a szakembereknek az Anubis laboratóriuma. Vitaminokkal, kollagénnel, koffeinnel dúsította a szemkontúr kezelés összetevőit. Alkalmazásával visszaadjuk a szemkörnyék harmóniáját, üdeségét.

A fény az erő és a luxus jelképe az arany, amit az ókori Kínában is használtak gyógyításra. Energiát ad a sejteknek, továbbá rendkívüli a nedvességmegkötő képessége, stimulálja a kollagén, elasztin termelődését. Kiegészítve a gyémánttal, amely erősíti az érfalat, javítja a bőr szerkezetét, regeneráló és antiage hatású. Az arany és gyémántport tartalmazó Effectivity Gold & Diamond készítmények felveszik a harcot a ráncok és barázdák ellen. Az Anubis teljes körű fiatalító kezelése több mint 20 alkotóelemre épül (pl Argirelin, Matrixyl tm) melyet speciális kézi technikával végzünk a „Jacquet” ránctalanító masszázs és a hegyi kristálygolyók segítségével.

Az élet elixírjét, a kaviárt már Madame Pompadour és Kleopátra is használta szépítkezéshez. Az Anubis metabolisztikus antiage sorozata az Effectivity Caviár & Pearl, mely kaviár és gyöngyesszenciát tartalmaz. A kaviár Omega 3 zsírsavat, nyomelemeket, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, melyek fokozzák a sejtanyagcserét, gátolják a sejtmembrán pusztulását. A gyöngy az örök szépítő erő: regenerálja és hidratálja a kötőszövetet.

Kaviár és Gyöngy kezelés lépései: A bőr letisztítása után a gyöngy peeling következik, majd a kaviár és gyöngy szérummal végzünk egy nyirokdrenázst- ezzel, méregtelenítünk és fokozzuk a bőr felszívó képességét. A hegyi kristálygolyó masszázs használva az Univerzum energiáit feltölti a kötőszövetet, miközben méregteleníti is azt. Ezután a kaviár-kollagén Velo maszk aktív összetevői egyensúlyba hozzák az epidermiszt, stimulálják a bőr funkciókat.

A kaviár és gyöngykrémmel végzett masszázs egészséges gyöngyházfényű bőrt varázsol a kezelés végére, befejező fázisként a szemkontúr krém kerül a speciális zónákra.

Az Effectivity eme 2 exkluzív vonala igazi kényeztető, energetizáló luxus kezelés, melyek pro és antiage hatását fokozhatjuk a kúrákkal és az otthoni termékek alkalmazásával.

Rendkívül fontos a test karbantartása és ápolása! Algák, moszatok, növényi esszenciák és számos összetevő segíti az alakformálást, a mellfeszesítést -a fiatalos külső megőrzését.

Az Anubis Spa arc és test készítményeivel igazi kényeztetést biztosíthatunk.

Kezeléseink hatásosságát az Anubis otthonra készült kozmetikumai is biztosítják, melyek csak megfelelő szaktanácsadással a kozmetikusok, masszőrök és a szépségszalonok által kerülnek kereskedelmi forgalomba.

A szalon kezelések egyediek ezért fontos a speciális kezelési technikák elsajátítása és alkalmazása, a hatásosság érdekében a termékek alapos ismerete.

 

Anubis képviseletek, referencia szalonok, tanfolyamokra jelentkezés:

www.anubis-cosmetics.hu

Budapest, XIII. ker. Hegedűs Gyula u. 12. Tel: 36-30-92-76-383

Kaposvár, 7400, Honvéd u.10. I. emelet Tel: 82-412-089

Gerhát Tünde, mobil: 30-92-76-383

Email: anubis.szalon@gmail.com

Pécs, Jókai tér 2.(Tünde üzletház)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail