Anubismed mezoterápia a hatóanyagok tükrében

A mezoterápia világhódító útjára indult, ez vitathatatlan. Mély, intenzív hatása komoly eredmények elérését teszi lehetővé immár a kozmetikusok számára is, amelynek alapja a kollagén indukció. Ez az eljárás lehetőséget ad arra, hogy kihasználjuk szervezetünk csodálatos, velünk született képességét a regenerációt. Ehhez legtöbbször nem elég a vegzálás, a tűs terápiás kezelések, főképp, ha nincs elég tartaléka a sejteknek.

Az Anubis Cosmetics laboratóriumában olyan cosmeceutical koncentrátumokat fejlesztettek ki, amelyek segítenek a bőr látványos megújításában, fiatalításában. Nagy segítség a kozmetikusoknak, hogy nem kell kísérletezni vajon melyik ampullából mennyit keverjen össze a megfelelő hatékonyság elérése céljából, hiszen az Anubismed Rejuvenációs koktélja több mint 50 féle hatóanyagot tartalmaz. Minden olyan vitamint, ásványi anyagot, aminosavat, antioxidánst összeállítottak ebbe az orvosi tisztaságú komplexbe, ami bőrünk anyagcsere folyamataihoz szükséges, védik a sejtmembránt, javítják a sejtkommunikációt, segítenek az új kollagén rostok felépítésében. Az Anubismed legnagyobb újítása a növekedési faktorok: a biomimetikus peptidek képesek a DNS megújítására! Kijavítják a torzulásokat sejtmag szinten, ezáltal több, fiatalabb, tökéletesebb sejt jön létre.

Az Anubismed Rejuvenating-Bőrmegújító koktél alkalmazásával  látható eredményt érünk el hosszú távra a peptidek használatával, megtörténik a DNS megfiatalítása! Természetesen a hyaluronsav sem hiányozhat, hiszen a bőr hidratáltsága és az új kollagén rostok élettartama is függ ennek az összetevőnek a jelenlététől. A Rejuvenating koktéltól függetlenül is létrehozott az Anubismed egy intenzív Hyaluronic koktélt, mely magas koncentrációban tartalmaz alacsony molekulatömegű hyaluronsavat, ami optimálissá teszi az epidemis legmélyebb rétegeinek hidratációját.

Anubismed mozaikos

A bőröregedésében jelentős  szerepe van a káros UV sugárzásnak, aminek látható jelei a pigmentfoltok. A Fehérítő-Brightening koktél összetevői gátolják a tirozináz enzim működését, így jelentősen halványítjuk a foltokat miközben bőrfiatalítást is végzünk a növekedési faktorok és a biomimetikus peptidek jelenlétének köszönhetően. Az Anubismed nem csak az arc szépségére, fiatalságára gondolt. Hiszen nagyon sok nő és férfi küzd hajhullással, hajszál ritkasággal, kopaszodással. Ezt orvosolhatjuk a  Hair loss-Hajhullás elleni koktéllal, mely ellátja több mint 50 féle hatóanyaggal, (többek között réz peptidek, növekedési faktorok, ásványi anyagok, stb.) a hajhagymákat és a fejbőrt, biztosítva a tápanyagokat a megfelelő területeken.

Megemlíteném a Lipo reducing- Zsírbontó koktélt mely alkalmazható toka kezeléshez és a test bármely területén a zsírpárnák és a cellulít redukálásához, striák kezeléséhez. Ebben segítségünkre van az L-Karnitin, tigrisfű, articsóka, koffein, stb hatóanyagai ès természetesen a mezoterápiás készülékünk.

Az Anubismed koktélok magas hatásfokát és nagy biztonságát mutatja, hogy 2015-ben megkapta az orvos-kozmetikai hatóanyagok Innovációs Nagydíját! Az Anubismed mezopen készülékével, nagy tudású ampulláival és kezelési technikáival látványos eredményeket érhetünk el a kozmetikai kezelések magas szintre emelésével!

www.anubis-cosmetics.hu

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?