Fotó: Giovanni Fasiello/Facebook

Ápolja a bőrt és megszépít, kell ennél több?

Táplálja a bőrt, miközben szépít - ez a REVIDERM sminktermékeinek titka. A termékek kifejlesztését összekötötték a gyakorlati hatékonyságuk tesztelésével is, hiszen már a tervezésbe is bevonták Giovanni Fasiellot, Nemzetközi Make-Up Artist Directort. Az őszi Beauty Forum idején megtartott szipóziumon megismerkedhettek vele személyesen, és segítségével beleshettek a REVIDERM make-up kollekciójának mesés világába is! (x)

Aki ismeri a REVIDERM termékeit, alapvetően bőrápoló kozmetikumokra gondol. Nekik is, és azoknak is, akik még nem találkoztak a REVIDERM orvos-kozmetikai rendszerével, eláruljuk, hogy létezik a cégnek egy olyan bőrtápláló make-up kollekciója, amellyel nem csupán tökéletes sminket készíthetünk, de közben értékes tápanyagokat juttathatunk a bőrbe.

A REVIDERM Bőrápolás ihlette Make-Up termékei lágy, légáteresztő, finom anyagai ragyogó megjelenést kölcsönöznek. Ideális a legérzékenyebb bőrűek számára is. A kiváló minőségű összetevők erősítik a bőr sejtjeinek rugalmasságát, enyhítik az irritációt és csökkentik a finom vonalak, ráncok megjelenését. A Bőrápoló Make-Up kozmetikumokat Giovanni Fasiello, Nemzetközi Make-Up Artist Director együttműködésével fejlesztették ki. A termékeket dermatológiai és orvosi kutatások eredményei alapján állították össze, értékes ásványi anyagai pedig hibátlan eredményt biztosítanak.

Mutatjuk:

– A magnézium-szulfát enyhíti a gyulladásos folyamatokat, miközben a bőrnek bársonyos, sima érzést biztosít.

– A kaolin szabályozza a faggyútermelést, ezáltal matt arcszínt hoz létre.

– A cink-oxid regenerálja és védi az arcbőrt.

– A kálium-szorbát oxigénel és energiával tölti fel a bőrsejteket, és minimalizálja a bőrpírt.

– A gyémántpor, mint ultra finom ásványi összetevő visszatükrözi a bőrre eső fényeket, így finomítja a pórusokat és láthatóan csökkenti a ráncokat.

Aki szeretne többet megtudni a REVIDERM Make-up kollekciójáról jelentkezzen már most a novemberi Beauty Forum kiállítás idején megrendezésre kerülő szipóziumra, ahol a termékek egy alkotója, Giovanni Fasiello is ott lesz!

(x)

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?