Az érintés nélküli bőrfiatalítás forradalma

Októberben valóra vált minden kozmetikus szakember álma, – aki hyaluron infúziós és oxigénes kezelésekre vágyott: megérkezett Magyarországra az O2-BALANCE, amely egyetlen készülékben egyesíti ezeket a kezeléseket, lenyűgöző hatékonysággal. Az O2-BALANCE készüléket kifejezetten bőrgyógyászok, kozmetológusok, plasztikai sebészek és kozmetikus szakemberek részére fejlesztették (x)

Orvosi berendezés – kozmetikusoknak is!

Az O2-BALANCE az elérhető legmagasabb „Orvostechnikai eszköz” minősítéssel és biztonsági garanciával rendelkezik. Ez garanciát jelent a kiemelkedő hatékonyságra és a kezelések 100%-os biztonságára. A készülékkel a bőrt károsítani nem lehet, és a kezelések garantáltan fájdalommentesek. Így jelenleg az egyetlen olyan készülék Magyarországon, ami orvosi berendezésnek minősül, mégis garantáltan biztonságosan használhatják kozmetikusok is.

Hyaluron infúzió molekuláris oxigénnel

A szigorú szabadalom alatt álló kezelőfejjel érintés nélküli, hyaluron infúziós kezelést végezhetünk, közel 98%-os koncentrációjú molekuláris oxigénnel. Az ilyen tisztaságú molekuláris oxigén nemcsak lenyűgöző hatással van a bőrre, de vivőanyagként működve többszörösére növeli a hyaluron hatását, ezért a kezelések hatékonysága sokkal intenzívebb és főleg tartósabb, mint a csupán magas nyomású levegővel végzett kezeléseké. Különlegessége, hogy ez az első olyan készülék Magyarországon, amivel a teljes szemhéj garantáltan biztonságosan kezelhető. Továbbá egyedülálló precíziós nyirokdrenázs is végezhető a modullal.

Nagynyomású hyaluron belövés

Nem egyszerű sűrített levegővel, hanem nagynyomású, közel 98%-os molekuláris oxigénnel lőhetjük be a hyaluront, 2,5 mm mélyen. Ennek köszönhetően a készüléknek még csak hasonló alternatívája sincs a kozmetikai piacon. A kezelőfejek pedig nem csupán arany fújást kaptak, hanem 24 karátos keményített arany bevonatot, amit csak orvostechnikailag hitelesített, nagyon magas minőségű eszközöknél alkalmaznak, a maximális higiénia és az allergiás reakciók teljes kizárása érdekében.

Ionizált oxigén inhalátor

Az inhalátorban található ionizációs modul közel 5 millió negatív iont állít elő cm3-enként. Ez azért fontos, mert minél több a negatív ion, annál könnyebben tudja felvenni a szervezet. Ezzel az egyedülálló megoldással az O2-BALANCE egy 2 órás oxigénterápia hatását tudja biztosítani mindössze 20 perc alatt.

Megfizethető ár, gyors megtérülés

Az O2-BALANCE készülékkel végezhető önálló kezelés, vagy integrálható más kezelésekbe is. 100%-ban anyagveszteség nélküli munkavégzést tesz lehetővé, a készülék inhalátoros modulja pedig úgy tud pénzt termelni, hogy nem kell hozzá emberi munkaerő. Mindezeknek köszönhetően gyorsabb a megtérülése, és utána rendkívül magas a folyamatos profittermelés.

(X)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail