fotó: freepik.com

Az Operatív Törzs véleménye az újranyitással kapcsolatban

Sok szolgáltató bezárta üzletét, de több fodrász, körmös és kozmetikus tervezi az újranyitást. Igénybe vegyék-e ezeket a szolgáltatásokat. Milyen óvintézkedések lehet tenni? Ezzel kapcsolatban tette fel kérdését a vaol.hu az operatív törzsnek.

Sok szolgáltató (fodrász, műkörmös, kozmetikus) bezárt, de vannak, akik továbbra is dolgoznak és egyre többen tervezik, hogy az ünnep után kinyitják üzleteiket. Milyen szabályok betartását javasolják ezeknek a szolgáltatóknak, hiszen elengedhetetlen a közvetlen érintkezés ezeknél a szolgáltatásoknál? És mit javasolnak azoknak az embereknek, akik igénybe veszik ezeket a szolgáltatásokat? Igénybe vegyék-e egyáltalán? Ha igen, milyen óvintézkedéseket tegyenek? – hangzott a Vas Népe kérdése.

Dr. Müller Cecília erre reagálva elmondta: a szolgáltatásokat fent szeretnék tartani, mert ez természetes igénye a lakosságnak. Sok helyen a családtagok megoldják egymás között a szépítkezést, de ez nem mindenhol lehetséges. A fodrászoknak azt javasolja: egyedül dolgozzanak az üzletekben, a vendégek pedig időpontra érkezzenek, minél kevesebben tartózkodjanak egyszerre zárt térben.

Ha valaki pedig beteg, köhög, tüsszög vagy bármilyen más tünetet tapasztal, semmiképpen ne menjen emberek közé.

IDE KATTINTVA elolvashatod a szakma véleményét is az újranyitással kapcsolatban! 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail