Bakos Erika “boszorkánykonyhájában” mindig készül valami!

Hihetetlen magyar siker! Bakos Erika első magyar díszítőként szerepel az amerikai NailPro magazin címlapján, ráadásul az ünnepi, decemberi lapszámban.

 

Bakos Erika két hónapot töltött Amerikában nyáron, ahol a Las Vegasi NailPro Kupáról aranyéremmel térhetett haza. De nem egyből! Az amerikai NailPro magazin ugyanis felkérte egy fotózásra, amelyről egyelőre még nem sokat mondhat el, de annyit azért elárult, hogy a amerikaiak tervével ellentétben egy igazi „Erikás”, magyar munka született.

– Az ő technikájuk, a formák, a díszítések eltérnek az európaitól. Eleinte azt tervezték, hogy az alapján készül majd a köröm. De én ragaszkodtam a saját formámhoz, a saját díszítési technikámhoz és kiegészítőimhez. Emellett voltak egyéb apróbb problémák is, hogy mást ne említsek, a modell, akit kaptam, például nem akarta levágatni a saját körmét – mesélte az élményeket Erika, aki megküzdött a kint használatos körömvédő fóliával is.

 

Az amerikai NailPro magazin nyári címlapjára készült köröm. Erika másféle megoldást álmodott

 

– Annak érdekében, hogy védjék a saját körmöt, kaptam 10 darab védőfóliát a modell körmére, amit elég nehéz volt a porcelánnal együtt kezelni, mivel sokszor ráncosodott, de megoldottam. Összességében egyébként egy nagyon jó hangulatú fotózás volt, és a végeredmény nagyon tetszett nekik, azt mondták, hogy az egyik legszebb címlap lett. Decemberben meglátjuk!

verseny_beautyforum

A versenyen Erika egyébként három kategóriában indult, a díszítőben, a fantasyban és az építőben. Ez utóbbira segítője, az Amerikában élő Koppányi Emese beszélte rá, együtt indultak, hiszen ez egy három fős csapatverseny. Emiatt Erika egy kicsit izgult, mert ez nem kifejezetten az ő területe, ráadásul ő csinálta az alapot, amellyel később Emeséék dolgoztak.

A Fantasyban a boszorkánykirálynők volt a téma. Én voltam a modell, és meg kell mondjam, a végén már alig vártam, hogy megszabaduljak a 6-7 kilós ruhától, de leginkább a világos kontaktlencsétől. 2,5 óráig tartott a zsűrizés. Az értékelés odakint erős, ha sokan vagyunk, a zsűri felállít egy top tizet, és csak őket pontozza – tette hozzá Erika, aki szerint ennek ellenére minden körmös álma egy ilyen verseny.

– Ha most meghalok, boldogan teszem, mert mindent elértem, amire eddig vágytam. Mostantól minden, amit kapok az élettől, csak grátisz lesz – tette hozzá a szakember, aki egy-egy versenyre hónapokig készül, és fog is, hiszen nem hagyja abba a versenyzést. De most pihen egy kicsit.

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail