Barátnővel a dobogón

Assenbrenner Nikoletta sminkes barátnőjétől kapta meg a stafétát nosztalgia rovatunkban, amelyben a Beauty Forum 25.éves jubileuma kapcsán idézzük fel a kiállításhoz, versenyekhez vagy az újsághoz kapcsolódó emlékeket. Nikoletta 2013-ban a barátnőjével együtt ünnepelhetett Münchenben.

Asembrenner Niki1“Pár évvel ezelőtt indultam el egy vadonatúj, izgalmakkal teli úton. A versenyzés iránti vágy minden napomat megédesítette.  A megmérettetések előtt meleg szívvel gondoltam a dobogóra, hogy én is felállhatok egyszer. Egy, a vágyaim közül az Európa Bajnokságon való részvétel volt, s a 2012-es évi Nail Design Magyar Kupa meg is hozta várva várt örömöm: kvalifikáltam a 2013 évi EB-re – mondta el Assenbrenner Nikoletta, aki nem csak emiatt volt boldog az eredmény kapcsán. – Az élményt négyzetre emelte, hogy nagyon kedves kolléganőmet, barátnőmet, Rácz Dórát is 1. hellyel jutalmazták a sminkesek közt. Így volt szerencsénk minden nap motiválni, segíteni egymást a felkészülésben, mivel akkor Dóra szalonjának csapatát erősítettem. Dóra a müncheni sminkversenyen Európa Bajnoki címet, én pedig egy előkelő ezüstérmet szereztem tipes kategóriámban.

Asembrenner Niki2
Rácz Dóri és Assenbrenner Nikoletta barátnőként együtt ünnepelhettek a 2013-as Európa Bajnokságon

A verseny után 2 héttel rendezték meg itthon a következő évre a kvalifikációt, ahol szintén 1. helyezést értem el, s épített kategóriában büszkén állhattam fel a dobogó felső fokára 2014-ben, mint Európa Bajnok. Ma már tanulóimat készítem fel szívvel-lélekkel, hogy hasonló élményekkel színesítsék életüket.

 

Assenbrenner Nikolett kolléganőjének, Tóth Editnek adja át a stafétát, a kérdése pedig, hogy melyik volt a legemlékezetesebb pillanata a 2014-es Európa Bajnokságon?


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail