Kattints a képre, hogy egészében lásd a pompás hajat is!

Barokkos ünnepi pompa

Az ünnepi pompát a modern barokk stílusjegyei, egyfajta kettősség jellemzi, amelyek mély érzelmeket sugallnak. A részletgazdag, titokzatos, buja nőiességet a lágy hullámok valamint a harmonizáló ragyogás teremti meg

Larion Oscar sminkmester és csapata megalkotta az idei, barokkos pompában díszelgő karácsonyi sminket. Ez esetben érdemes elsőként a szemsminket elkészíteni és csak a végén az alapozást. A tartós hatás érdekében először a Mac bordó paint pot szemhéjkrémet tedd a mélyítővonalig eldolgozva, majd egy irizáló pigmenttel fixáld le. Így éred el, hogy fémes, obszidián ragyogása legyen a szemhéjnak. A karácsonyi hangulathoz illően egy Ben Nye holografikus glitterrel fűszereztem meg a végén.

Ezután az Artdeco tartós vízálló fekete szemceruzával kiemeltem a vízvonalat. Az ívelt, dús pillák kialakításához a Lancome Grandiose, fekete szempillaspirált használtam. A tökéletes szemöldök elkészítéséhez a Makeup Factory szemöldöktökéletesítő ceruzát választottam. Az arc pirosodásra hajlamos területeit az Artdeco Camouflage krémes korrektorral fedtem el, alapozáshoz a Makeup Factory olajmentes alapozóját kevertem össze a Mac Face&Body alapozójával, visszafogott ragyogást és természetes fényt kölcsönözve a bőrnek. Az arcpír a Mac Blushbaby por állagú pirosítójával készült, illetve a járomcsont tövébe egy kevés Artdeco Contour Powdert is eldolgoztam, a strukturált végeredmény érdekében. A highlightokat az Artdeco Strobing Powder segítségével készítettem el. Az ajkakat egy mályva színű, természetes hatású ceruza alap után, a Dior Addict Ultragloss szájfénnyel emeltem ki, megkoronázva így az ünnepi ragyogást.

Modell: Kántor Csilla
Fotó: Kántor Kata / www.katalinkantor.com /
Smink: Batai Gergő – Geri Glam – Make Up Artist
Haj: Matócsi Tibor – Hair Stylist


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail