Szépségfórum Düsseldorfban

Március első hétvégéjén Düsseldorfban minden a szépség körül forog majd. 2016. március 4. és 6. között ugyanis itt kerül megrendezésre a BEAUTY DÜSSELDORF, a vezető nemzetközi kozmetikai, kéz- és lábápolási, wellness és spa szakkiállítás

A szépségipar profijai számára egyenesen kötelező egy ilyen hétvége, hiszen a BEAUTY 1.400 kiállítóval és márkával a világ legnagyobb termék-, kezelés-, trend-, valamint professzionális kozmetikai ipari választékát kínálja. A vásár és az előadások kínálata a legmagasabb igényeket is kielégíti. Stílusos környezet és első osztályú infrastruktúra gondoskodik arról, hogy a látogatók kiválóan érezzék magukat a vásáron.

Smink és divat

Tavasszal az innovatív ápoló krémcsaládok és a hatékony kezelések mellett elsősorban az aktuális sminktrendeket várjuk, amelyeket a cégek a standjaikon és a 10. csarnok találkozási pontján mutatnak be. Itt kerül megrendezésre a német és nemzetközi sminkbajnokság is. A német versenyen ez alkalommal az „Urban Attitude” témában a CINQUE jó közérzet divatja és a friss, ragyogó smink lesz a középpontban. A nemzetközi bajnokságon a düsseldorfi divattervező, Barbara Schwarzer az „A Walk on the Beach” nyaralásélményt hozza el a városba. A sminkelés során használt rózsa- és őszibarack-árnyalatok gondoskodnak az arc frissességéről.

A Beauty Talk 2016 vendége is kiismeri magát a divat és a smink világában. Eva Padberg, nemzetközileg ismert modell beszél azokról az izgalmas projektekről, melyekben, a modellként, moderátorként zenészként, de legfőképpen nőként részt vett. Nemcsak nemzetközi divattervezők és folyóiratok modelljeként dolgozik, hanem az UNICEF nagyköveteként a gyermekek jólétéért is világszerte úton van.

Düsseldorf, DEU. 28.03.2015. Von Freitag bis Sonntag, 27. bis 29. März 2015 präsentieren bei der BEAUTY DÜSSELDORF 1.400 Aussteller und Marken die neusten Produkte und Trends der Dienstleistungskosmetik. Die internationale Leitmesse für Kosmetik, Nail, Fuss, Wellness und Spa besuchen jedes Jahr rund 50.000 Fachbesucher. Foto: Constanze Tillmann, Exploitation right Messe Duesseldorf, M e s s e p l a t z, D-40474 D u e s s e l d o r f, www.messe-duesseldorf.de; eine h o n o r a r f r e i e Nutzung des Bildes ist nur fuer journalistische Berichterstattung, bei vollstaendiger Namensnennung des Urhebers gem. Par. 13 UrhG (Foto: Messe Duesseldorf / ctillmann) und Beleg moeglich; Verwendung ausserhalb journalistischer Zwecke nur nach schriftlicher Vereinbarung mit dem Urheber; soweit nicht ausdruecklich vermerkt werden keine Persoenlichkeits-, Eigentums-, Kunst- oder Markenrechte eingeraeumt. Die Einholung dieser Rechte obliegt dem Nutzer; Jede Weitergabe des Bildes an Dritte ohne Genehmigung ist untersagt | Any usage and publication only for editorial use, commercial use and advertising only after agreement; unless otherwise stated: no Model release, property release or other third party rights available; royalty free only with mandatory credit: photo by Messe Duesseldorf]

Érdekes egyedi témák

Aki szeretne bepillantani a kozmetikumok gyártásának kulisszatitkaiba, az a „Live Produktion” című élő bemutató keretében megteheti azt. A 10-es csarnokban lépésről lépésre nyomon követhető egy hidratáló krém, egy hatóanyagokat tartalmazó ampulla és egy sminktermék gyártásának folyamata. A wellness és a spa területén a 9. csarnokban a „Natur & Spa” című élő bemutató praktikus és egyszerűen alkalmazható berendezési és felszerelési példákon mutatja be, hogy a természet hogyan vihető be az wellness-szállókba vagy a gyógyfürdőkbe. A 9. csarnokban a „Bőrdolog” című élő bemutató a kéz- és lábvédelemre és -higiéniára irányítja a figyelmet. Ez a téma pedig nemcsak a pedikűrösök és manikűrösök számára érdekes, hanem a kozmetikai szolgáltatóipar bármely területe számára releváns lehet.

További szakkiállítások

A düsseldorfi vásár területén ugyanezen a hétvégén más érdekességek is várják a szépségipar profijait. Március 5-én és 6-án a maszkkészítők teljes világa a make-up artist design show 2016 vendége lesz. A maszkkészítők és a visagisták találkozója a termékkínálat és a professzionális atmoszféra mellett elsősorban rendkívüli nevekkel fémjelzett, nemzetközi szakprogramjával győzi meg a látogatókat. Az iparág sztárjai bemutatják filmek, televízió műsorok, a színpad és a kifutó világa részére készült alkotásaikat.

2016. március 5-én és 6-án a TOP HAIR Trend & Fashion Days Düsseldorf a szakkiállítások, show-k, workshop-ok és konferenciák egyedülálló egyvelegével várja az érdeklődőket. 400 kiállító és márka, sztárok a színpadon, tanulás a legjobbaktól – ez az esemény a fodrász iparág képviselőinek találkozója lesz!

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail