Beauty Hair & Spa

Kiemelkedő szakmai érdeklődés

A 6. Beauty Hair and Spa az eddigi legnagyobb látogatói számot könyvelhette el: a Syma Sport- és Rendezvényközpont 7000 m2-es csarnokába idén ősszel több mint 9000 látogató érkezett, hogy megtekintse a szakmailag széles palettát kínáló programokat és információt kaphasson a kiállító 145 hazai- és külföldi cég termékeiről, újdonságairól.

Két nap alatt 4 helyszínen, 61 bemutató és előadás 183 fellépővel várta a látogatókat.
A Meeting Point nagyszínpadán szakmai versenyt, kozmetikai előadásokat, fodrász bemutatókat és nemzetközi trend-showkat tekinthettek meg a szakemberek.
A mindkét nap teltházzal folyó kiscsoportos workshop, azaz a Szalonprogramok különlegessége az idén az Üzleti Szeminárium volt.
A Kisszínpad repertoárjában a fodrász programoktól a sminkrevün át a körmös bemutatókig mindenki megtalálhatta az őt érdeklő előadást.

Kék Gyémánt Kupa

A rendezvény egyik kiemelkedő eseménye volt a Kék Gyémánt Kupa, melyen idén a Karib-tenger Kalózai elevenedtek meg a színpadon. A verseny rendkívül kiélezett volt, melybe az előzetes elméleti tesztírást követően 8 versenyző kvalifikálhatta magát. A versenyt a zsűri – Csirik Erzsébet, Dévényi Kathy, Forster Ibolya, Kovács Barbara, Tombor Sarolta – döntése alapján Kökény Judit, a Haj-Tan Fodrászokat és Kozmetikusokat oktató Szakközépiskola tanulója nyerte meg. Palócz Zsuzsanna 2., Egyed Nikolett Nilla 3. helyezést ért el. Gratulálunk!

Sminkrevü

A vezető hazai sminkmesterek – Ágoston Melinda, Dudás Barbara, Eisen Orsolya, Gáspár Viktória, Hulinay Gabriella, Jacsó Dolly, Sipos Flóra, Sipos Zita, Szél Orsolya, Véger Ibolya – munkájára most is nagyon sokan voltak kiváncsiak. A téma szabadon választható volt, így mindenki bemutathatta kreativitását, egyéniségét.

Körmös Programok

A körmös szakemberek számára a Kisszínpad nyújtott érdekes és vonzó programokat, bemutatókat a novemberi kiállításon. A körmös szakma díszítő mesterei mérték össze tudásukat a kiállítás mindkét napján a Körömdíszítő Párbaj keretein belül. A résztvevők rendkívüli körömépítményeket varázsoltak a nézők szeme elé, amit a közönség hatalmas tapssal és elismeréssel jutalmazott.

Beauty Forum Szakmai Díj 2007

A díjat a Health and Beauty Business edia Kft. alapította 2003-ban, hogy – a szakmai kuratórium döntése alapján – minden évben megköszönhesse valakinek a szépségszakmáért folytatott munkásságát. Az idei évben a kuratórium Molnár Dánielné Ilcsi néninek ítélte oda az életműdíjként is felfogható szakmai díjat.

Legnépszerűbb Beauty Stand

A kiállító cégek nemes versengésén, a Legnépszerűbb Beauty Stand megmérettetésen az első helyezést a Santemed Zrt., a másodikat a Health and Beauty Kft., a harmadikat pedig a Dr Derm Equipment érte el a látogatók szavazatai alapján.

Gratulálunk!

A kiállítás fő támogatóinak ezúton is köszönjük támogatásukat!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail