Fotó: Northfoto

Beauty Placc – Elektrokozmetika

Aktuális, lényegre törő és hasznos. Ezek legújabb rovatunk, a Beauty Placc ismérvei. Ezen az online piactéren minden hónapban egy adott témához kapcsolódó termékekről és szolgáltatásokról olvashatnak információkat, célirányos, egy helyen. Márciusban az elektrokozmetikával foglalkozunk.

Hihetetlen gyorsan és megállíthatatlanul fejlődik a szépségipar, ennek köszönhetően az elektrokozmetikai gépekkel ma már könnyedén növelhetjük a kezelések hatásfokát. A szépségszalonok elképzelhetetlenek ilyen gépek nélkül, hiszen egy kozmetikus munkája a manuális technikák és a gépi kezelések ötvözéséből áll. Mint ismert, a gépekkel az egész szervezet, különösen a bőr, az izomzat, a kötőszövet, a vér- és nyirokkeringés, illetve az idegrendszer befolyásolható. Általuk sikerrel juttathatóak a bőrbe az oxigén és az ásványi anyagok, valamint csökkenthetőek az öregedés tünetei. A gépek sokszínű felhasználása mellett érdemes a kiegészítők széles palettáját is kipróbálni. Beauty Placc rovatunkban ebben a hónapban ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

 


BeautyPlacc

Gyógynövény ampullák 

harsfavirag_bodza_gyogynovenyampullakOrvosi tisztaságú 100% gyógynövény ampullák. Azonnal hasznosuló, biológiailag aktív koncentrátumok. Tartósítószer, mesterséges szín- és illatanyag mentesek. Megoldás minden problémára. Tű nélküli mezoterápiához, ultrahanghoz, iontoforézishez.

Forgalmazó: dr.Pál Laboratórium
Elérhetőség: palabor@t-online.hu


Take Ten készülék

koneVan 10 perce?  Tartson lépést az idő múlásával! A TAKE TEN készülék milliamperrel működik, ezt megfelelően ”adagolva” rábírja az arcizmainkat az összehúzódásra. A rendszeres és megfelelő mértékű ”adagok” (kezelések) eredményeként az arcizom megemelkedik, izomtömege megnő. A TAKE TEN készülék titka a Baxendale – hullám (Baxendale Wave)  Az ingerületet keltő impulzus gyakorisága a természeteshez közelít, vagyis kb. 20 impulzus/mp. A TAKE TEN nemcsak a ráncokon és az idő nyomain tud segíteni, hanem akár az arcidegbénult betegeken is.

További információwww.taketen.net


 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail