Fotó: Schutterstock

Beauty Placc – Epilálás és depilálás

A nők már réges régen küzdenek a nem kívánatos szőrszálakkal. Mára már szerencsére mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb megoldást – hála a különféle készítmények és eszközök gazdag tárházának.

Elsődlegesen beszéljünk arról, hogy milyen szőreltávolítási módszereket ismerünk. A két nagy csoport, amin belül több különböző fajtát alkalmazunk az epilálás, és a depilálás.

Az epilálás során a szőrtüszőt olyan módon roncsoljuk, hogy a továbbiakban lehetetlenné válik újabb szőrszálnövekedés. E művelet során különböző módszerekkel, olyan mechanikai, vegyi vagy hő hatást gyakorlunk a szőrtüszőre, mely teljes roncsolást okoz. Ezek közé a módszerek közé tartozik egyebek mellett a cukorpaszta alkalmazása, a lézer, vagy a villanófény igénybevétele, vagy a kutatások során kialakított olyan vegyi komponensek alkalmazása, melyek munkánkat eredményessé teszi.

Ezzel szemben a depilálás olyan szőrtelenítési eljárás, amelynél nem sértik meg a szőrszálak gyökerét. Ilyen például a borotválás dörzspapír, horzsakő.

De nézzük csak milyen egyéb módszerek és kiegészítők léteznek erre a témára:

 


BeautyPlacc

 

BaalbekE-light tartós szőrtelenítő és bőrfiatalító készülék

Az E-light technológiában a RF (rádiófrekvencia) és az IPL (villanófény) előnyei adódnak össze. Jóval hatékonyabb egy sima IPL készüléknél, hiszen az optikai és elektromos pulzus együttes kibocsájtása felerősíti egymás hatását, és kisebb energia szint mellett is jobb eredmény érhető el. Bármilyen színű és vastagságú szőrszálak eltávolítására alkalmas. A kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

Ár: 2 413 000 Ft

www.baalbekwebshop.hu

 


MultiflexGondtalan intim gyanta a díjnyertes MultifleX –el

A hypoallergén, alacsony olvadáspontú MultifleX gyanta  egyedülálló formulájának köszönhetően, szinte fájdalom nélkül távolítja el akár a makacs 2 mm szálakat. Mivel nem tapad, hanem a szőrszálakat kihűléskor magába öleli, bármilyen irányba eltávolíthatjuk, nem kell figyelnünk a szőrnövekedésére. Garantáltan nem tépi meg a bőrt, allergizáló fenyőgyanta mentes. Spatulával és papír nélkül használjuk az intim vagy érzékeny felületeken.

Szerezd be itt: www.gyantazz.hu

 


clearlight_web_centerEunSung ClearLight

A professzionális IPL kezeléseket az EunSung hiánypótló készüléke emeli még magasabb szintre. A ClearLight minőségével, biztonságosságával, teljesítményével és stabilitásával is kiemelkedik a kategóriájából, és Önt is kiemelkedő kezelőhellyé fogja tenni. Ha Ön is ár-érték arány alapján szeret dönteni, a ClearLightot ki kell próbálnia.

 

www.kozmetikaigep.hu

 


peggyAcadémie izzadásgátló dezodor szőrnövekedés-gátlóval

Minden bőrtípusra, epilálás utáni kezelés. Ellenőrzi és lelassítja a szőrnövekedést. Szabályozza a verejtékezést. Semlegesíti a szagokat. Alkoholmentes. A szőr engedelmesebb, ritkább, vékonyabb, világosabb és puhább lesz. A szőrtelenítés gyakorisága lecsökken.

Kiszerelés: Roll-on 60 ml.
Kozmetikus ár: bruttó 4.290 Ft
Lakossági ár: bruttó 6.340 Ft

www.szepsegakademia.hu/

 


ewaligold_termekekAz Ewali Gold minden fronton szőrtelenít!

A pasztázás váljon wellness szolgáltatássá szalonodban! Ehhez az Ewali Gold biztosítja a termékeket. Soft és Mediteran termékünk lehetővé teszi, hogy mindig megfelelő állagú pasztával álljunk a vendégeink rendelkezésére. A powder használatával érhetjük el, hogy a felső hámló bőrréteg épségben megmaradjon. A lotion összetevőinél fogva intenzíven nyugtatja és regenerálja a szőrtelenített bőrfelületet. A cérnás epilálást több száz évvel ezelőtt az egész testen alkalmazták, viszont manapság már csak az arc szőrzetének eltávolítására használják.

Keresse termékeinket:
www.ewaligold.hu, facebook.com/ewaligold


Dióda lézeres végleges szőrtelenítés
szortelenitoA 808 nm-es diódás lézer az új technológiát képviseli a lézertechnológiára bízott végleges szőrtelenítésben. A készülék ugyanis speciális hullámhosszú (808 nm) lézersugarat bocsát ki, amely képes áthatolni a bőrön és elnyelni a szőrök pigmentjeit a szőrtüszők belsejében, miáltal megnő azok hőmérséklete, és végleg szétroncsolja a szőrtüszők csíráztató sejtjeit, maradandó szőrtelenítést érve így el a szelektív fototermolízis elve segítségével. A lézeres szőrtelenítés kezeléssorozat eredményeként bármely testrész szőrtelen és sima lesz, a kezelés sikere a benőtt szőrszálak esetén is garantált.
www.hanimapure.hu


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail