Berendi László alelnök, Vörös Béla alelnök, Németh László elnök, Kurucz Zsigmond ör. tiszteletbeli elnök, Tornyi László alelnök, Tiba Mihály FB-elnök Fotó: MCOnet/iparosujsag

Berendi László az IPOSZ új alelnöke

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) 2016. május 26-án tartotta tisztújító és programalkotó közgyűlését Budapesten, amelyen a legfelsőbb társadalmi vezetés két új taggal bővült, köztük Berendi László aranykoszorús fodrászmesterrel.

A közgyűlésen résztvevő ipartestületek képviselői újraválasztották az IPOSZ elnöki tisztségébe Németh Lászlót, az Ajka-Devecser és Térsége Ipartestület elnökét, valamint az országos szövetség alelnöki pozíciójában megerősítették Vörös Bélát, a Vállalkozók Területi Ipartestülete (Tapolca) elnökét.

Az IPOSZ legfelsőbb társadalmi vezetése két új taggal bővült: a jelöltek közül Tornyi László aranykoszorús szobafestőmesternek, a Kecskemét és Vidéke Általános Ipartestület elnökének és Berendi László aranykoszorús fodrászmesternek, a Magyar Országos Szakmai Ipartestület (MOSZI) alelnökének szavazott bizalmat a közgyűlés – mindketten az IPOSZ alelnöki posztját töltik be.

A közgyűlés döntése értelmében a Felügyelő Bizottság élére Tiba Mihály, a Mezőberény és Körzete Iparosok és Vállalkozók Egyesülete elnöke került.

Forrás: iparosujsag.hu


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail