BomTech sminktetováló gépek: Fantasztikus siker

A Kalcsu Cosmetics 2016-ban elnyerte a BomTech sminktetováló gépek kizárólagos magyarországi forgalmazói jogát, így a Sminktetováló Akadémia kínálatában már négy BomTech sminktetováló gép is elérhető (x)

bomtech_közös_kepA high-tech sminktetováló gépek hatalmas sikert arattak a magyar sminktetoválók körében! Az elmúlt hónapokban nagyon sok kolléganő választotta a BomTech gépeket, a visszajelzések pedig fantasztikusak!

A gépek technikai tudása mindenkit lenyűgözött:

  • A legújabb sminktetováló technikák is könnyedén elvégezhetők a BomTech gépekkel
  • A 10-féle tűmodul rengeteg variációs lehetőséget tartogat, így a különböző satírozást igénylő technikák – soft powder, smokey eyes, shiny lips – is alkalmazhatók
  • Az 1-es nano tűnek, illetve a könnyű és precíz kezelőfejnek köszönhetően ultravékony szálak húzhatók
  • A pigment-lock tűmodul által a festékfelhasználás alacsonyabb, illetve tisztábban tartható a munka
  • Az R és S gépekbe integrált kamerával elkészíthetők a fotók, illetve évekre eltárolhatók az egyéb vendég adatok is

Ismerd meg mind a négy BomTech sminktetováló gépet!
Kattints ide >>>

Kalcsu Hajni, BomTech i-touch S

Kalcsu_Hajni„Én a következőket várom el egy sminktetováló géptől: a legújabb technikákat alkalmazhassam, álljon rendelkezésemre többféle tűmodul és legyen könnyű a kezelőfeje. A BomTech i-touch S-ben minden megvan, amire egy profi sminktetováló vágyik! Az 1-es nano tűtől a 9-es satírig tart a skála, összesen 10 féle modullal. Így a púderes hatású szemölök, a különböző szájtetoválások, a füstös szem, illetve a legújabb szemöldökszálazás is nagyon szépen BomTech_i_touch_Skivitelezhetők. A gép további nagy előnye a kizárólag a BomTech modulokra jellemző „pigment-lock”, melynek révén a becseppentés után lezárható a modul, így kevesebb festékkel végezhető a munka, mint a hagyományos modulokkal. A modulok ára is nagyon kedvező, ami az üzemeltetésnél fontos szempont, különösen a sokat sminktetoválók számára”!

Próbáld ki a BomTech gépeket a díjmentes gépbemutató nyílt napon!

Illés Krisztina, Budapest
BomTech i-touch R gép tulajdonosa

Illés_Krisztina„Olyan sminktetováló gépet kerestem, melynek segítségével minden új technika tökéletesen kivitelezhető, legyen az egy nagyon szép ajaksatírozás vagy éppen egy ultra vékony szemöldökszál meghúzása. A BomTech i-touch R gépben megtaláltam a tökéletes eszközt. A gép alapbeállításai nagyon jók, melyek megkönnyítik a munkámat. És amit még különösen szeretek, az integrált kamera és memória! A kamerával elkészíthetem a bom i touch_rfotókat, illetve hogy mikor volt itt, milyen sminktetoválást készítettem neki, milyen színt használtam. Minden vendégemről készítek jegyzetet, és ezt bármikor újra elő tudom hívni. Sokféle sminktetováló gépem volt korábban, december óta használom a BomTech i-touch R gépet. Imádom és bátran ajánlom minden kolléganőnek, aki olyan gépet keres, mely támogatja karrierje fejlesztésében!”

Próbáld ki a BomTech gépeket a díjmentes gépbemutató nyílt napon!

Ganyu Mária, Budapest
BomTech Digital Pop gép tulajdonosa

Ganyu_Maria„Én kezdő sminktetoválóként, kisebb anyagi befektetéssel kerestem egy nagyon jó minőségű, nagy tudású gépet. A Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémia egyik képzésén próbáltam ki először a BomTech Digital Popot, és azonnal megszerettem. Nagyon könnyű vele dolgozni, az Digital_popalapbeállítások nagyon sokat segítenek, a kicsi, könnyű kezelőfej nekem tökéletesen kézre áll, minimális a zajszint és a vibráció. Szép vékony szemöldökszálakat tudok vele húzni, de a száj- és a szemhéjtetoválások is mindig sikerülnek. Nagyon elégedett vagyok ezzel a géppel, bátran ajánlom minden kezdő sminktetoválónak!”

 

kcsa2Vegyél részt a díjmentes gépbemutató nyílt napon, ahol Kalcsu Hajni bemutatja Neked a BomTech sminktetoválógépeket, valamint gumin azonnal ki is próbálhatod őket!

 

 

A következő gépbemutató nyílt napokra itt tudsz jelentkezni (kattints a dátumra!):
2017. március 21. 13:00-tól
2017. április 18. 13:00-tól

Helyszín: Kalcsu Cosmetics – 1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail