Fotó: Pixabay.com

Céltudatosan ajándékozz!

Szerezd be a karácsonyi ajándékokat időben – a vendégeidnek is. Még nincs késő ahhoz, hogy mindent előkészíts: lista azokról az ajándékokról, amiket a családnak adsz, a menü összeírása, a családi programok szervezése, és persze a vendégek beírása, összesítése

Hiszen tudod, ahogy közelednek a jeles napok, egyre több a teendő. Sok szemfüles vendég előre beíratja magát, de vannak olyanok is bőven, akiknek az utolsó pillanatban jut majd eszükbe, hogy szépülni szeretnének.

Előfoglalási kedvezmény

Ha csak 10 százalékuknak segítesz azzal, hogy az őszi kezelés során felhívod figyelmüket az előre foglalásra, már nyert ügyed van. Ilyenkor – ahogy az utazási irodák is teszik,– vess be előfoglalási kedvezményt! Legjobb, ha nem százalékos verzióban gondolkodsz, hanem pl. egy ajándék dekoltázsmasszázsban, szem- és szájszérumban, szempillafestésben, stb. Sőt, most van itt az ideje az olyan kezelési soroknak, amelyeknek a vége, ezáltal a meggyőző eredménye is pont év végére tehető – ezek remekül passzolnak egy bérletes konstrukcióhoz.
A legfontosabb pedig az, hogy ajándékozz és segíts a vendégeidet is, hogy szeretteiknek – vagy épp maguknak – a bőrüknek legmegfelelőbb karácsonyi ajándékot szerezhessék be.

Karácsonyi ajándékötletek

■ Gondold át az év folyamán mely kezeléseket vette igénybe a vendéged és mi az az újdonság, amit szeretnél neki megmutatni – ilyen termékmintákkal lásd el, vagy bérlet vásárlása esetén kisebb kiszerelésű lakossági termékkel lepd meg.
■ Egyeztess a kozmetikai céggel vagy cégekkel, akikkel kapcsolatban állsz, hogy idén milyen ajándékverziókban gondolkodnak, addig is nézd meg TOP-tippjeinket!
■ Adj év eleji vauchert, hogy feltölthesd a karácsony utáni gyengébb időszakot – ne százalékos kedvezményben gondolkozz, hanem tedd vonzóvá az ajánlatod!
■ Személyes készítésű ajándéknak mindenki örül, fontos, hogy itt se maradjon ki a lakossági termékek bemutatása, és természetesen a saját logóddal, arculatoddal dekorált csomagolás sem…gondolj csak bele, az általad illatos teafüvekből készített keverékhez a kedvenc márkád által illatban passzoló szappankát adni mennyire igényes megoldás…
■ Tudakold meg vendéged milyen ajándékokkal maradt el, kinek mit ad általában, így rögtön az igényeire alapozva hívhatod fel a figyelmét a nálad kapható lakossági termékek karácsonyi speciális kiadásaira!

TOP-ajándékok

A Beauty Forum magazin 16-17. oldalán bepillantást nyerhetsz a hazai forgalmazók karácsonyi ajándék-kínálatába, és válogass a
► neszesszeres csomagkínálatok, az
► adventi ampulla-naptárok, az
► elegáns dobozos összeállítások, a
► speciális termékcsomagok és az
► egyedi összeállítások között!

Ne feledd, a jó kozmetikus egyben tanácsadó is, és ez nem csak a szalonban igaz. Ha a „szalonon túlra” is elér a kezed, azaz a lakossági termékekből is az általad javasoltat választja a vendég, akkor a bőrképe sokkal tovább marad ragyogó, elégedettsége növekszik, te pedig extra bevételre tehetsz szert. Karácsonykor ez fokozottan igaz, így ne késlekedj!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail