Célzott és hatékony bőrmegújítás a hónap szalonjában: Reviderm Medical Beauty

Dermocosmetika, újgenerációs hatóanyagok, orvosi technológia – Így foglalhatjuk össze címszavakban a Reviderm Medical Beauty szolgáltatatásait, melyekről Kelemen Brigittát, a szalon tulajdonosát faggatjuk.

A legjobb eredmények elérése érdekében a Reviderm szakemberei vezető bőrgyógyászokkal együttműködésben dolgozzák ki, és fejlesztik tovább a termékeket, illetve bőrápolási programokat. Szalonunkban a Reviderm dermocosmetikai rendszerével dolgozunk. A kozmetikánkban felhasznált alapanyagokban ötvöződnek a legújabb orvosi kutatási eredmények és technológiák a hatékony, újgenerációs kozmetikumokkal egyetemben.

A Reviderm cellucur termékcsaládját kimondottan bőrgyógyászati alkalmazásra fejlesztették ki, de a hétköznapi kozmetikai kezelésekbe beépítve is sikeresen alkalmazzuk őket. A termékcsalád segítségével célzottan kezelhetünk különféle bőrproblémákat, esetenként akár bőrgyógyászokkal való szoros együttműködésben, gyógyszeres terápiák kiegészítéseként is.

Megoldás az aknés bőrre
Igen nagy sikereket érünk el a fiatalkori zsíros, problémás, aknés bőrű ügyfelek kezelésénél is. Ez egy nagyon nehéz területnek számít a kozmetikusok számára, hiszen eddig nem állt a rendelkezésünkre olyan kezeléssorozat, amellyel megnyugtató eredménnyel kezelhettük volna az ilyen problémákkal hozzánk fordulók bőrét.
A kontrollált mikrodermabráziós kezeléseket az ő gyulladt bőrükön is biztonsággal tudjuk alkalmazni. A további otthoni ápolást kiegészíthetjük egy savas géllel, amely a bőr pH-értékét olyan alacsonyan tartja, hogy a baktériumok szaporodása megszűnik, ezáltal igen gyors és látható eredményt tudunk elérni a segítségével.

Mikrokristályos, hűtött peelingkezelés
A kezeléseik közül kiemelném a kategóriájában csúcsminőséget képviselő SkinPeeler mikrodermabráziós eljárást, melynek köszönhetően vendégeink legégetőbb problémáira tudunk valóban hatékony megoldást nyújtani.
Az anti-aging kezeléseknél a dermocosmetikai rendszer Skintelligence termékcsaládját alkalmazzuk, melyben ötvöződnek a gyógyszeripari alapanyagok és a legújabb fiatalító hatóanyagok. A mikrokristályokkal végzett hűtött peeling kezelésünk például egy igen keresett, különösen finom, mégis nagyon hatékony eljárás.
A téli időszakban előszeretettel alkalmazzuk a PCA peelingkezeléseinket, melyekkel vendégeink olyan súlyos esztétikai problémáit tudjuk megoldani, mint a hirepigmentáció, a kontúrvesztett arcbőr és a ráncos bőr.

Célzott, önregenerációs bőrmegújítás
Jelenleg a legkedveltebb eljárásaink közé tartozik a SkinNeedler tűs mezoterápiás kezelésünk. Ez az egyedi anti-aging eljárás a bőr öngyógyító mechanizmusait indítja be a fiatalító hatás elérése érdekében.  A micro-needling erejével felélesztjük az új sejtek születéséhez szükséges energiákat – ez napjaink egyik leghatékonyabb anti-aging kezelése. Tudományosan bizonyított képessége a kollagén- és elasztinrostok termelődésének beindítása. Emellett megnöveli a hyaluronsav szintjét is a bőrben. Mindezt azonnal, jól látható módon. Ennek az egyedi eljárásnak az a különlegessége, hogy nem roncsolja a bőrszövetet vagy a sejteket, csak egészen minimális, célzott sérülést okoz. Ez utóbbinak köszönhető a rövid regenerációs fázis, melynek köszönhetően kizárható az olyan ismert rizikófaktor, mint a hiperpigmentáció vagy a hegesedés.

A termékekről és eljárásokról bővebben hallhatnak a Beauty kiállítás idején megrendezett Reviderm szimpóziumon

ADATOK ÉS KAPCSOLAT
A brand alapítása: 2016. január
Tulajdonos: Kelemen Brigitta
Helyiségek: 2 db kezelőkabin, 1 db oktatóterem, vásárló tér/váró, recepció
Az üzletben alkalmazott eljárások, készülékek:
REVIDERM SkinPeeler mikrodermabrázió
REVIDERM SkinNeedler mikro-needling
REVIDERM CellJet Ultrahang
REVIDERM cellucur arckezelések
REVIDERM Skintelligence arckezelések
REVIDERM Premium Skindesign arckezelések
REVIDERM Skincare Inspireted Make- Up
Ri-soft Lining sminktetoválás
Fülbelövés
Szempillahosszabbítás
Havi vendégszám:
250
Reviderm Medical Beauty:  1118 Budapest, Budaörsi út 75./ Homonna utca 2-4.
(YACHT irodaház)
www.reviderm.hu
Nyitvatartás:
A bejelentkezés függvényében


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail