Circle – az új divat és fodrász csatorna

A fodrászszakmában valami nagyon új kezdődik, amire érdemes lesz odafigyelnünk. Szerveződik egy márkaorientáltságon túllépő kör, ez A kör, a Circle. A Circle Budapest egy divat és fodrász központú Youtube csatorna. A geometriából ismert kör zárt, ez a kör viszont mindenki számára nyitott. Alapvetően a tudás megosztására, az önzetlenségre és a „sharing” társadalom nagyon is mai hullámára reflektál – természetesen fodrászosan, a beauty szektorban. A kezdeményezés Buzássy Steven nevéhez köthető és az első videóban Csetneki Sasa mutatja meg a tutit.

„Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy elindult a C I R C L E Budapest, egy divat és fodrász központú Youtube csatorna, ahol vendégművészek mutatják be szakértelmüket és vízióikat a szépségipar szinte minden szegmenséből. A mozgalom még csak gyerekcipőben jár, de nagy terveink vannak a jövőre nézve.

Röviden, hogy miről is van szó: Szakmánk szépségét meghatározza a tudás és az ötletek másokkal való önzetlen megosztása, egy körbe zárt folytonosság ez, ahol mindig inspirációt és más-más ötleteket, megoldásokat találunk. A C I R C L E egy budapesti divat és fodrász kezdeményezés, amelynek célja lehetőséget adni hazai művészeknek, hogy megmutathassák szakértelmüket, különböző látásmódjukat, sokszínűségüket. Szeretnénk mindenkivel megosztani a szakmánk iránti rajongásunkat havonta frissülő tartalmakkal, és megmutatni, hogy az összefogás mindig valami újat és hasznosat teremt.

Első vendégem Csetneki Sasa volt, aki egy klasszikusan Sasás vágást prezentál nektek ? Ha tetszett a videó és kíváncsi vagy a többi tartalomra is, amik havi rendszerességgel fognak frissülni, akkor kérlek kövess minket és Iratkozz fel a csatornára, hogy mindig elsőként értesülj az újonnan felekerülő videókról – írta Buzássy Steven.

Forrás és videó: fodraszinfo.com


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail