CND – Ez itt már tényleg Amerika!

Tudjátok, hogy van olyan tartós körömlakk, a Shellac, amely a körmök reszelése nélkül, oldóval is eltávolítható? Nem roncsolja a körmötöket, sőt...  – a részletekről dr. Riecke Katalinnal beszélgettünk. Az amerikai gyártó, a CND hivatalos magyarországi forgalmazója, a Nail Lounge Kft. cégvezetője arról is beszélt, hogy a kozmetikai óriásnak köszönhetően izgalmas meglepetések is várják az idén a hazai körmösöket (x)

Néhány szóban be tudnád mutatni az anyacéget és azt a termékkört, amit forgalmaztok?

A CND közel négy évtizede aktív szereplője a szépségiparnak. Ma a világ leginnovatívabbnak tartott kéz-, láb- és körömápolási cége, a világ minden pontján ismerik termékeit, disztribútora jelenleg 65 országban van. Vezető márkája, a Shellac professzionális felhasználóknak, körmösöknek készül. Ez jelenleg az egyetlen olyan rendszer, amely a körmök reszelése, azok roncsolása nélkül eltávolítható. Ezt egészítik ki a lakossági körömlakkok, a Vinylux és a Creative Play valamint a kiegészítő termékek.

Új szereplőként léptetek be tavaly novemberben a piacra. Mi indokolta a lépést?

A CND Nail Lounge amerikai anyavállalata, döntött arról, hogy erősíteni szeretne Magyarországon. Ehhez olyan partnert keresett, amely képes a márka méltó képviseletére: halad a trendekkel, nyitott az innovációra, van megfelelő partnerprogramja. Frissítés, megújulást szeretne látni a magyar piacon. Ezzel keresett meg minket, a CND Nail Lounge önálló, új hivatalos forgalmazója lett a CND termékeknek. Független a korábbi forgalmazótól. Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy mások vagyunk és teljesen új üzletpolitikát követünk, és semmi közünk a korábbi forgalmazóhoz. Azt akarjuk adni, amit eddig nem kaptak meg a körmösök a partnerek. Új alapokra helyezzük a márkaképviseletet Magyarországon.

Nail_Lounge640x320Mit jelent ez pontosan?

A CND a világ egyik legnagyobb szépségipari cége, diktálja a divattrendeket a kéz-, láb- körömápolás területén. Olyan disztribútorokat keres minden országban, amelyek ezt közvetíteni képesek a helyi piacra.

A CND fejlesztései kutatási alapokra épülnek. Palettáján minősített, bevizsgált termékek vannak, olyanok, amelyek nem csak divatosak, szépek, hanem védik és ápolják is a kezet. Ahhoz ugyanakkor, hogy a termékekkel azt a hatást érjék el azok, akik azokat használják, közvetíteni kell azt a tudást is, amely a termékek mögött van. A hivatalos forgalmazó felé elvárás, hogy ezt a magyar körmösök felé megtegye. Éppúgy, ahogy azt a szemléletet is, amelyet az amerikai márka képvisel: a CND számára a körmösök (azok a professzionális felhasználok, akik a legnagyobb vásárlói termékeiknek) partnerek, akik munkáját a kozmetikai óriás minden eszközzel segíteni próbálja.

Allergia tehát kizárva?

Ez egy jóval összetettebb kérdés. A CND rendkívüli figyelmet fordít a termékfejlesztésre, a körültekintő eszköz- és anyaghasználatra. Sokat elmond cégnél folyó munkáról, hogy a csoport kutatási igazgatója, David Valia 20 év termelési kutatási tapasztalattal érkezett a CND-hez 2005-ben. Korábban védelmi rendszerek (egyebek mellett a lopakodó technológiák) kifejlesztésén dolgozott. Szakterületét a polimer bevonatok jelentik például orvosi eszközökön, golf labdákon. A CND-nél 11 fős kutató csapatával dolgozta ki Shellac™ és a Vinylux™ körömlakk rendszert.

Hangsúlyozottan rendszerekről beszélek. Az egyes termékcsoportok együtt adják azt az eredményt, amit a cég garantál. A Shellac-nál a 14 napnál, a Vinyluxnál az 1 hétnél hosszabban tartó minőséget.

Milyen támogatást kapnak ehhez tőletek a magyar körmösök?

A CND Nail Lounge az amerikai trendeket és mintákat veszi át, közvetíti a magyar körmösök felé, hogy ugyanazt kapják, amelyet a világ bármely más pontján, mindazok, akik CND terméket használnak. Shellac Pro partnerprogramunk keretében a kedvezményes vásárlás mellett biztosítjuk azt a termék és anyaghasználati ismeretanyagot, amelyet az amerikai vállalat nyújt. Az ingyenes képzéssel induló programban rendszeres oktatásokon lehet részt venni, ahol technikai, díszítési ötletekkel gazdagodhatnak a hazai körmösök, de marketing támogatással is segítjük munkájukat.

Nail_Lounge_3_640x320

Sűrű körülöttetek az élet. Alig néhány hónapja, november elején nyitottátok meg egy fergeteges bulival Budapest, Ó utcai bemutató- és oktatótermeteket, de már egy óriási léptékű rendezvényre készültök…

A CND Nail Lounge nagyon szoros együttműködésben dolgozik anyavállalatával. Márciusban Magyarországra érkeznek az amerikai cég vezetői, hogy a hosszú távú együttműködés alapjait rögzítsük. Ezt az alkalmat kihasználva rendezzük meg a 2017-es év legnagyobb kelet-európai körmös rendezvényét, a CND Week-et (link: http://cndweek.naillounge.hu/) március elején.

Az eseményen a magyar kiemelt Shellac Pro partnerek személyesen is megismerkedhetnek az amerikai vezetőkkel. Lehetőség lesz bepillantani a CND 25 éve egyedülálló oktatási rendszerébe, amely keretében kiválasztják azokat a magyar körmösöket, akik – egy több lépcsős képzés elvégzését követően – a CND legmagasabb fokozatú oktatói, Oktatási Nagykövetei, CND Education Ambassador-ok lehetnek. Ez egy presztízs pozíció. Az Education Ambassador-ok képviselik a CND-t a világ nagy divateseményein, képzik az oktatókat, sőt, részt vesznek a kutatásfejlesztésben is.

Bár nem sok idő telt el, de mennyire fogadókész a hazai körmös közönség erre a szemléletre?

A kérdés jó, de mérleget készíteni egyelőre nem volt időnk, még ha kéne is. Valami mindig történik az Ó utcai bemutató- és oktatótermünkben. Nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk arról mit is jelent ennek a közönségnek a felkészült csapat, a gyors kiszolgálás, a segítő hozzáállás. Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen csapatot vezethetek. Egyelőre ennyit látok. Az elmúlt bő 2 hónap egyértelműen azt igazolja számomra, hogy van helye a magyar piacon is a minőségi szépségipari termékeknek, annak a hozzáállásnak, amikor egy összetartó közösség tagjaként teszünk a közös sikerért.

NailLounge_team

Ha szeretnétek ti is folyamatosan értesülni az új trendekről, eseményekről, termékekről a cég honlapján (http://naillounge.hu/) folyamatosan új információkat találtok. Vásárolni a Nail Lounge webshopjában (http://www.shop.naillounge.hu/) tudtok. Ha érdeklődtök a Nail Lounge partnerprogramról innen (http://naillounge.hu/oktatas/) tájékozódhattok. Ha egy igazi körmös eseményre vagytok kíváncsiak, ne hagyjátok ki a CND Week-et (http://cndweek.naillounge.hu/) március 7-11. között.

(X)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail