Color-in-Derm sminktetováló festékek – Kalcsu Hajni a megújulásról

Az óriási sikert arató BomTech sminktetováló gépeink után idén ősszel festékeinkre fókuszálunk, hiszen a tökéletes sminktetoválás alapja a komoly tudású gép mellett a minőségi festék. Color-in-Derm sminktetováló festékeinket már sokan ismerik. Akik dolgoznak velük, kiváló eredményekről számolnak be. Én magam is jó szívvel ajánlom ezeket a festékeket, különösen most, hogy a termékcsalád megújult színeiben, kiszerelésében és csomagolásában is (x)

Ha Te még nem ismered a Color-in-Derm termék-családunkat, próbáld ki szuper fekete szemkontúr festékünket, a Super Blacket, amit most AKCIÓS áron rendelhetsz meg! Részletekért kattints ide >>>

Tapasztalatból mondom, hogy a Color-in-Derm festékek minden igényt kielégítenek, amit mi sminktetoválók egy festék iránt támasztunk. Miért?

Nos, mindenek előtt a biokompatibilitást hangsúlyozom! A Color-in-Derm festékek ugyanis nem tartalmaznak vas-oxidot, ezért egyszerűen beépülnek a bőrbe anélkül, hogy a test idegen anyagként érzékelné őket. A teljes termékcsalád vas-oxidmentes, tehát a szemöldök-, szem- és szájszínek is.  Ezen felül a valós színhatás (true-color effect) tulajdonságával is rendelkeznek, azaz az üvegben látott színhez közeli eredményt kapunk a bőrben is. Továbbá a megnövekedett tapadóképesség és a hosszabb színtartósság a jellemző rájuk.

A vas-oxidmentes formula tehát számos előnyt nyújt kozmetikusnak és vendégnek egyaránt. Azonban ezek a festékek újszerűen, másképpen viselkednek sminktetoválás közben és után, mint a hagyományos festékek, éppen ezért a biztos használatukhoz színelméleti képzésünk elvégzése is javasolt.

Gyere és ismerd meg a Color-in-Derm termékcsaládunkat díjmentes színelméleti képzésünkön! Jelentkezéshez és részletekért kattints >>>

Ami még igazán vonzóvá teszi ezt a termékcsaládot, az a színskála.

A Super Black szuper fekete szemkontúr festékről – mely a termékcsalád bestseller terméke – bátran állítjuk, hogy a legjobb választás, ha a vendég extra fekete szemkontúrra vágyik!

Hétféle szemöldökszín közül választhatsz, a palettában a hideg árnyalatok mellett a szép, természetes, meleg – ugyanakkor vörösödésre egyáltalán nem hajlamos – színek is helyet kaptak.

A 17-féle gyönyörű árnyalatú szájszín között pedig biztos vagyok benne, hogy minden vendéged megtalálja a számára legideálisabbat. Ráadásul mivel ezek a színek gyorsan telítődnek, jelentősen lerövidítheted a szájtetoválás időtartamát is.

Próbáld ki szuper fekete szemkontúr festékünket, a Super Blacket most AKCIÓS áron! Részletekért kattints ide >>>

És ami még a Color-in-Derm termékcsalád mellett szól: Már minden festék elérhető 10 ml-es és 3 ml-es kiszerelésben egyaránt, sőt a csomagolás is változott, felhasználóbarát lett. Az új flakon egy puhább, jobban kezelhető műanyag, amit könnyen meg lehet nyomni oldalon annak érdekében, hogy szabályozható legyen a festékadagolás. Az új – vékony csőszerű – adagolófej szintén a festékadagolásban segít, sokkal gazdaságosabban tudsz vele dolgozni.

Próbáld ki szuper fekete szemkontúr festékünket, a Super Blacket most AKCIÓS áron! Részletekért kattints ide >>>

A Color-in-Derm termékcsalád kezdőtől a profiig minden sminktetováló igényét kielégíti! Én magam már hosszú ideje csak Color-in-Derm festékekkel sminktetoválok, és bátran mondhatom, festékeink csúcsminőséget képviselnek!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, várlak szeretettel díjmentes színelméleti képzésünkön, ahol bemutatom neked a Color-in-Derm termékcsaládunkat!

Jelentkezéshez és részletekért kattints ide >>>

Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémia

1139 Budapest, Frangepán utca 8-10.

Tel.: +36 1 237 03 70

E-mail: pmu@kalcsu.hu

www.kalcsu.hu


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail