Dr. Kadir Magyarországon!

Egészen különleges alkalom, amikor egy márka alapítója, kitalálója és életben tartója hazánkba látogat. A hazai Dr. Kadir márkát is hamarosan az a megtiszteltetés éri, hogy Dr. Ron Kadir, a cég vezetője személyesen kalauzolja el a szakembereket a márka misztikus világába egy szakmai nap keretén belül. Szeretnéd te is megismerni a Dr. Kadir varázslatos bőrápoló termékeit? Akkor jelentkezz! (x)

A Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd. kifinomult, innovatív termékei mögött több mint 50 év tapasztalata áll.Cégünk piacvezetője szereplője Izraelben a kozmetikai iparágnak, de jelen vagyunk Oroszországban, Ukrajnában, Romániában és más országokban is.

Dr. Ron Kadir Laboratories-nál kizárólag a szépségszakma élvonalában dolgozó kozmetikusok igényeinek és minőségi elvárásainak megfelelő termékek fejlesztésével és előállításával foglalkozunk. A cég tulajdonosa és vezetője, Dr. Ron Kadir, 1987-ben, a Tel-Avivi Egyetemen szerezte meg a PhD fokozatát a bőr permeáció területén folytatott kutatásaiért.

És a titkot most elhozza Magyarországra is!  Dr. Ron Kadir segítségével megismerhetjük a cég által alkalmazott hatóanyagokat, a termékek felépítését, hatásmechanizmusát. Előadásában a legújabban kutatott és fejlesztett hatóanyagokról lesz szó, mint a biomimetikus peptidek legújabb generációjáról, a resveratrolról, az alacsony molekulasúlyú hialuronsavról, és nem utolsó sorban a legintenzívebb hatású gyulladást gátló hatóanyagokról.

Orly Samberg – a Dr. Kadir bemutató trénere – egy egyedülállóan hatékony intenzív regeneráló kezelést mutat be a Dr. Kadir Laboratórium készítményeivel.

Minden résztvevő ajándékot kap a Dr.Kadir cégtől Izraelből, amelyet Dr.Ron Kadir és Orly Samberg nyújt majd át, valamint résztvevőinknek lehetősége lesz választani egy lakossági kiszerelésű CREATIVE SILVER, vagy egy GOLD MATRIX maszkot a szervező Dr. Kadir Magyarország jóvoltából. A szünetben kávéval, üdítővel, szendviccsel, hidegtállal kedveskedünk a vendégeinknek.

A program részvételi költsége: 25.000 Ft.

Ajándék: – 1 db Hyalu-Ron Szérum (9.300 Ft értékben)

– 1 db Gold Matrix Mask 50 ml (13.900 Ft értékben) vagy Creativ Silver Mask 50 ml (15.500 Ft értékben)

– 1 db törölköző

Szakmai napunk időpontja: November 26. (9:30-16:00)

Helyszín: Zara Continental Budapest (1074 Budapest Dohány utca 42-44.)

Jelentkezését szabad helyek függvényében, az alábbi elérhetőségek egyikén tudjuk regisztrálni:

Telefon: +3620 9840-424

E-mail: info@kadir.hu

Facebook

A tanfolyam ideje alatt 15% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Dr. Kadir cég professzionális termékei.

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail