Egyedülálló Beauty Forum

Minden eddiginél különlegesebbre sikeredett az idei, 24. Beauty Forum Hungary Szakkiállítás és Vásár. Aki ott volt, tudja, hogy egy sajnálatos esemény zavarta meg a rendezvényt vasárnap délután, de mi most nem erre gondolunk....

Idén először új helyszínen, a Millenárison vártuk vendégeinket az idei Beauty Forum kiállításra. Az új, családiasabb környezet és a színes programok sok látogatót vonzottak. A “D” csarnokban Tokió és London után először Magyarországon rendeztük meg az Anti-Ageing Showt, ahol a stílustanácsadáson kívül egyedülálló előadásokat hallgathattak vendégeink egyebek mellett a bőrfiatalításról, a hatékony fogyókúrákról és a bőröregedés megelőzéséről. Kiállítóink jóvoltából pedig megismerkedhettünk a legújabb termékekkel és forradalmi újításokkal.

A professzionális “B” csarnokban fél óránként váltották egymást a szakmai programok, amelyek három helyszínen is megtöltötték a nézőteret, gyakorlatilag végig teltházasak voltak. A két nap alatt összesen nyolc kategóriában hirdettünk győztest szakmai versenyeinken, akik jövőre Magyarországot képviselik a nemzetközi versenyeken Münchenben. Egyedülálló Aquatechnika workshopunk Maria Lihacheva vezetésével hihetetlen népszerű volt, szinte azonnal elfogytak a helyek.

A várva várt Tóth Vera koncert azonban már nem kezdődhetett el vasárnap délután fél négykor, mert bombariadó miatt a rendőrség az épület kiürítése mellett döntött. Bűncselekményt követtek el ellenünk, amelynek reméljük, hogy hamarosan meglesz az elkövetője.

Köszönjük partnereinknek és látogatóinknak az együttműködést és a türelmet, hamarosan fényképes beszámolókkal jövünk!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail