Egyszer volt egy vadnyugat…

Tüzes, erotikus lányok

A novemberi Beauty Hair & Spa szakkiállítás BodyArt Testfestő Bajnokságán a versenyzők segítségével ellátogathatunk a korabeli vadnyugatra. Habár pisztolyropogástól nem kell tartanunk, izgalmakban bővelkedő megmérettetésnek lehetünk a tanúi…

Nagyon jónak tartom a témát, sokfelé elviheti a versenyzőket, az indiánoktól kezdve, a cowboyokon át, egészen a vadnyugati szalonokig, s a szalonokban az erotikusan tüzes lányokig.

Tűzről pattant konzumlány

A verseny kiírása alapján, nekem egy western-szalon lány, azaz egy szórakoztatásban jártas, tűzről pattant konzumlány jelent meg, aki fáradhatatlanul vár a szalonba betérő kuncsaftra…
Ezt az erotikus, tüzes hangulatot fejez ki a narancsvörös haj, ami jól harmonizál a köröm színével, s az igéző, macskás szemekkel. A szájat szintén narancsvörössel hangsúlyoztam. A narancsos vörös hatást a ruha zöld színe tovább fokozza, kiemelve a tüzes hangulatot, amit az erotikus, macskás szem és a hangsúlyos száj tovább erősít. A vonalas sminkre smaragdzöld csillámdíszítést és zöldbe irrizáló selyemport raktam.
A szoknyán kívül minden festett a modellen – a fűző és a kesztyű is! A fűző 3 dimenziós hatását 3 (zöld, fekete, fehér) színből alakítottam ki.
Teljesen kézi technikával festve dolgoztam, különböző ecsetek használatával. Ennek köszönhetően, többek között a fodrok is attól eredetibbek, hogy az ecsetvonások is benne vannak.

A munkám improvizáció, fejben gondoltam át az egészet, s a sminkkel együtt 6 óra alatt készültem el vele.

Dudás Barbara
A versenykiírást itt találod!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail