Együttműködésben a Cosmoprof és Health and Beauty

Közös úton halad tovább a Health and Beauty csoport és a Cosmoprof, miután a Cosmoprof-rendezvényeket jegyző BolognaFiere Cosmoprof többségi tulajdont szerzett lapunk német anyacégében.

Az októberi akvizíció után a vállalat a két óriáscég közötti szinergiákat kihasználva minden korábbinál jobban képes lesz majd kiszolgálni a szépségszakma szereplőit, éves bevétele pedig eléri majd a 90 millió eurót.
A Health & Beauty portfóliójába 25 szépségipari szaklap és számos, a régióban rendszeresen megrendezett professzionális rendezvény tartozik. A 14 országban jelenlévő vállalat ügyfélköre mintegy 1600 vállalkozásra és 130 000 szépségipari szakemberre tehető. A Cosmoprof-hálózathoz csatlakozva a Health and Beauty a jövőben még jobb és hatékonyabb fórummá válik, hogy globális üzleti lehetőségeket teremtsen a régió mintegy 7000 szakmai vállalkozásának és 370 000 szakemberének. A Cosmoprof-kiállításoknak köszönhetően a BolognaFiere csoport a a világ számos pontján a szakma kulcsszereplőjének számít. Rendezvényeik Nyugat-Európától (Bologna) az amerikai kontinensen (Las Vegas, Bogotá) és a Távol-Keleten (Hong Kong) keresztül Közép-Ázsiáig (Thaiföld, Vietnam, Malajzia, India, Irán) mindenhol garanciát jelentenek a minőségre és a kompromisszumoktól mentes profizmusra.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail