Engedd túl az elméd a tégelyek falán

Persze tanultuk, hogy milyen hormonális és egyéb okok lehetnek pl. májfolt, akne stb. hátterében, de mi van az okok mögött? Döbbenetes volt számomra megtapasztalni azt, hogy ugyanazok a tünetek más-más embereknek teljesen eltérő üzeneteket hordoznak. Gondolnád, hogy a májfolt védőpajzsként funkcionál a lelki sérülések ellen? Másnak pedig a gyermeke születéséhez kapcsolódó kellemes emlékek kötődnek hozzá, melyek anyaként örökre bevésődtek és a szívébe zárta, ezért soha nem akar tőle megszabadulni, miközben utálja a foltjait…

Az Animi Lélekkozmetika nem tünetekhez rendelt okok felsorolása. Megvilágítja számodra, hogy a vendég problémáira a válaszok a vendégben vannak: nem a szent könyvekben, nem a tankönyvekben, nem a te fejedben, nem az én fejemben. Ezek mind-mind korlátozó tézisek, feltevések, melyek látszatmegoldás felé visznek, valamiféle statisztikai átlag alapján, ami lehet, hogy 100-ból 90-nek igaz vagy részben igaz, de mi van a többiekkel?!

Az Animi Beauty System® nem éri be félmegoldásokkal. Tudjuk, hogy a bőr és a lélek összefügg, hiszen ugyanabból a csírahámból fejlődött ki, mint az idegrendszer. Tudjuk, hogy a kötőszövet egy belső információ hálózatként is működik. Tapasztaltuk, hogy a kozmetikus munka tipikus pszichoanalitikus helyzet.

Húsz év gyakorlata érlelte, és tökéletesítette az Animi Lélekkozmetika módszertanát. Húsz év alatt találkoztunk extrovertált, introvertált vendéggel, fiatallal, időssel, volt akivel heti 3-szori rendszerességgel, volt akivel havonta, volt akivel csak egy évben egyszer. Dolgoztunk aknéval, rozáceával, ráncokkal, cloasmával, cellulittal, találkoztunk különböző allergiás tünetekkel.

A Lélekkozmetika-i munka megerősítette napról napra bennem azt a tényt, hogy vannak csodák, viszont ez nem egy kívülről jött adomány, hanem lelki munka eredménye. Ezek kihagyásával,  kozmetikai eszközökkel csupán félkarú óriásokként hadakozunk. Az Animi Lélekkozmetikával akkora fegyver van a kezünkben, amit isten ellen való vétek lenne nem felhasználni! Most már mindenünk adott a sikerhez, hiszen kozmetikusként rendszeresen találkozunk vendégeinkkel, órákat töltünk a bőre felé görnyedve, miközben nagyítóval szemléljük. Láttuk már télen, nyáron, betegség után, ünnepnap előtt… Bizalmas, jó kapcsolatban vagyunk vele, szeret hozzánk járni. A jól felszerelt kozmetikánk, Animi Lélekkozmetika-i szemléletmódunk, technikáink, módszereink együttesével egy sor pszichoszomatikus megbetegedést és bőrtünetek miatti szorongást el tudunk kerülni a társadalomban.

Küldetésünk, hogy az emberek jól érezzék magukat a bőrükben. Ha ez neked is célod, könnyedén megtalálhatod a személyiségedhez legmegfelelőbb helyet az Animi Beauty System® rendszerén belül: önálló Animi Lélekkozmetikusként vagy csapatban az Animi Beauty System® franchise partnereként.

Az Animi Lélekkozmetika-i módszertanról, az Animi Beauty System®-ről, mint rendszerről, a képzési lehetőségeiről és üzleti előnyeiről weboldalunkon tájékozódhatsz:

www.lelekkozmetika.hu

Légy tagunk a facebook-on is:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001788673005

http://www.facebook.com/pages/Animi-Beauty-System/238041979566650

Azoknak a kozmetikusoknak a jelentkezését várjuk, akik jó kapcsolatfelvevő és kommunikációs képességekkel rendelkeznek, könnyen alakítanak ki bizalmas kapcsolatot a vendégeikkel, szívesen segítenek az embereknek, imádják a szakmájukat és igényük van fejlődni. Akit érdekel a lélek hatalma… és kíváncsi arra a Lélekkozmetika-i tudásra, amit sehol máshol nem tanítanak, hiszen a szabadalmi hivatalnál műnyilvántartott egyedi know how. Azoknak, akik az Animi Lélekkozmetika szó hallatán felkiáltanak: „Hát én eddig is ápoltam a vendégeim lelkét!”

Hogy ne csak lelkizz, megoldásaid is legyenek!

Animi Lélekkozmetika-i képzés: 2012 június 6-10

Az oktatási anyag, és maga a módszer a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala nyilvántartásában szerepel.

Ügyiratszám: Y1100041/1

Nyilvántartási szám: 001477

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00227-2012


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail