Érkezz kozmetikusként, távozz leendő sminktetoválóként!

Hiszünk a segítségnyújtásban, a támogatásban, benned és magunkban. Egy új szakmát elkezdeni nem könnyű, engedd meg, hogy segítsünk a döntés meghozatalában! (x)

Minden kezdet nehéz – tartja a mondás, mi pedig tudjuk, látjuk és tapasztaljuk is, hogy amikor egy kozmetikus úgy dönt, hogy profilját kiegészíti, és megtanulja ezt a csodálatos szakmát, bizony sokféle szempontot kell figyelembe venni: mérlegelni a lehetőségeket, számba venni a tanfolyamokat, eszközöket és számtalan alapképzésről, tanfolyamról, gyorstalpalóról lehet olvasni a világhálón. Mi nem árulunk zsákbamacskát!

Gyere el és tapasztald meg személyesen az Alexandra Academy varázsát és ismerd meg Magyarország legnagyobb sminktetoválással foglalkozó csapatát, akik azért dolgoznak, hogy a sminktetoválók ügyesebbek, képzettebbek, sikeresebbek, elismertebbek, a nők pedig szebbek legyenek.

* Szeretnél a kozmetika mellett/helyett egy új, remekül jövedelmező szakmát tanulni?

* Vágysz rá, hogy a munkáddal másoknak is örömet szerezz?

* A vendégeid ismerik profizmusodat és egy új területet is ugyanilyen magas szinten szeretnél elsajátítani?

* Mindig is elvarázsolt a sminktetoválás világa?

* Tartósan szebbé varázsolnád vendégeid arcát egy tartós sminkkel?

* A tanfolyam elvégzését követően egyből dolgozni szeretnél, mint sminktetováló?

Ha akár csak 1 kérdésre is IGEN-nel feleltél, akkor MINDENKÉPPEN el kell jönnöd!

Kiket hívunk és várunk a PMU StartUP rendezvényünkre?

Olyan motivált, lelkes, fejlődésre, üzleti sikerekre nyitott kozmetikus Kolléganőket, akik szeretnék sminktetoválás szolgáltatással is kiegészíteni szolgáltatási körüket.

  • Akik nem tudnak választani a piacon található képzések között, de azt tudják, hogy a legjobbat keresik.
  • Akik nem ismerik egészen pontosan, hogy a pályakezdőknek milyen szempontokat kell figyelembe venni és nyitottak, hogy egy olyan szakember tanácsait hallgassák meg, aki karrierje során végigment minden kezdeti nehézségen.
  • Akik olyan döntést szeretnének hozni, amit biztos, hogy később sem bánnak meg és lendületesen tudnak fejlődni, nem vesztegetnek időt azzal, hogy az alapokat nem sajátították el megfelelően.
  • Akik egész életükben tisztelték a minőséget, az igényességet és sikeres emberek között szeretnének tanulni, sikeres csapathoz tartozni.
  • Akiknek fontos az állandó és folyamatos szakmai segítség és kapcsolattartás, de az emberi tényezők is.

Egy fantasztikus előadással várunk, ahol megismerheted különleges és rugalmas oktatási rendszerünk adta lehetőségeket az elindulásra és kipróbálhatod gépeinket, pigmentjeinket.

INGYENES és kötelezettségektől mentes rendezvényünkön átfogó képet kapsz a sminktetoválók mindennapi életéről, a döntéseiket befolyásoló tényezőkről, megismered lehetőségeidet, kitűzheted reális céljaidat.

Jelentkezz az academy@alexandra-academy.com email címen. Veszítenivalód nincs, csak gyere el és hagyd magad elvarázsolni egy csajos délutánon!

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail