Esküvői szolgáltatások

A svájci Eleonore Ledermann már régen felismerte, milyen jövedelmező üzlet a szépségipari szakemberek és műkörömépítők számára egy esküvő. A kozmetikusként, sminkmesterként és műkörömépítőként is tevékenykedő hölgy ezért összefogott olyan  szakmák képviselőivel, akik szintén házasulandóknak kínálják szolgáltatásaikat, hogy így mindenre kiterjedő megoldásokat tudjanak kínálni a házasodni kívánó párnak.

Carolin Baumüller, esküvői ruhaszalon tulajdonos, Eleonore Ledermann kozmetikus, sminkmester és műkörömépítő, valamint Gregor Erni fodrász a következő esküvői szolgáltatásokat nyújtják:

Esküvői ruhaszalon

Tanácsadás és öltözék a menyasszonynak és a vőlegénynek, beleértve a kiegészítőket (fejdísz, fátyol, kalap, kézitáska, stb.)

Kozmetikai stúdió

1. Tanácsok arcápoláshoz, ápoló vagy tisztító kezelés időpontjának megbeszélése, hogy a bőr a legszebb napon a legjobb oldalát mutassa.
Tipp: Vonjuk be a vőlegényt is!

2. Menyasszonyi smink tanácsadás, próbasminkelés, valamint az esküvő napján a sminkelés időpontjának megbeszélése (vagy a kozmetikai szalonban vagy, felár ellenében, egy másik helyszínen).
Tipp: Itt is vonjuk be a vőlegényt. Amennyiben egy esetlegesen fennálló bőrproblémát nem sikerül az esküvőig elhárítani, akkor azt egy visszafogott sminkkel fedjük el.

Körömszalon

1. Tanácsok kéz-, és körömápoláshoz, kézápoló kezelés időpontjának megbeszélése.
Tipp: Vonjuk be a vőlegényt, ajánljunk neki manikűrt

2. Tanácsadás körömépítés és körömdíszítés témában, a körömépítés időpontjának megbeszélése (1-3 nappal az esküvő előtt)

Fodrászat

1. Tanácsok esküvői frizurához, a részleteket is beleértve (hajszín, hajelválasztás, hajdísz, stb). A frizurapróba, valamint az esküvő napján a frizuraelkészítés időpontjának megbeszélése.
Tipp: Vonjuk be a vőlegényt.

Eleonore Ledermann és partnereinek együttműködési hálózata tudatosan nem fedi az esküvőre készülődőknek szánt összes szolgáltatást. Számos egyéb vállalkozás létezik még, amik esküvői szolgáltatásokat nyújtanak. Eleonore Ledermann és partnerei velük lazább formában kooperálnak, úgy, hogy aktív ajánló marketinget folytatnak. Ez azt jelenti, hogy közvetítik a kapcsolatot a legkülönbözőbb szolgáltatási területek specialistáihoz.

Ezen területek közé tartoznak:

  • Profi esküvőszervező
  • Rendezvényszervező
  • Fényképész
  • Virágárus
  • Éttermek, borospincék, stb.
  • Cateringesek
  • Szórakoztató előadók (zenészek, együttesek, DJk, stb.)
  • Járműkölcsönzők (limuzin, hintó, stb.) stb.

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail