Espa Bio & Art Hotel**** Zsámbék

Az Espa Bio & Art Hotel**** a Főváros nyugati kapujában helyezkedik el a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában Zsámbékon. A térség első számú 4 csillagos wellness és konferencia szállodája.

Miért az Espa Bio & Art Hotel?

Mert egy gyöngyörű környezetben van, ahol nyugalomra lel.

Mert szállodánk személyzete azon fáradozik a nap 24 órájában, hogy kifogástalan udvariassággal kiszolgálja Vendégeinket.

Mert fontosnak tartjuk továbbá, hogy a pihenés alatt finom ételekkel kedveskedjünk Vendégeinknek, konyhánk remekeit Krupp Norbert chéfünk álmodja meg Önöknek.

Mert gondoskodunk róla, hogy minden idejét kitöltsük különböző szabadidős tevékenységekkel. Teniszpályák, fallabdapályák, bowlingpályák, focipálya, kerékpárok, wellness részlegünk, masszázs szobánk várja Önt.

Mert Zsámbékon ellátogathatnak a Romtemplomhoz, Lámpamúzeumba, Tájházba.

Mert 2 lovarda is várja Önöket Zsámbékon. Ha lovashintózni szeretnének a hintó előáll.

Mert Színházi előadásokat, koncerteket tartanak Zsámbékon a Színházi Bázison.

Mert nálunk ijjászkodni is megtanulhat, vagy fejlesztheti ügyességét.

Mert Etyeken és Tökön sok-sok borospince várja, hogy megkóstolják a finom helyi zamatos borok ízeit. Nyakas Pince – Tök

Mert a Korda stúdió látogató központját is megtekinthetik, ha a filmgyártás trükkjeibe kívánnak bepillantást nyerni.

Mert a kicsiket is várjuk játszótérrel és játszósarokkal. (tudunk biztosítani gyerekágyat, gyerekkádat, gyerek etetőszéket)

Válasszon csomagajánlatainkból a www.espahotel.hu oldalon vagy kérje ajánlatunkat az info@espahotel.hu címen, és kereshet minket telefonon is a +36 23 919 100 vagy +36 30 948 2142 számokon.

Vendég vélemény:

Nagyon szépen köszönöm, ez a hely ritkaságnak számít, ahol +1 hetet még szívesen maradtam volna, remélem vissza tudok jönni még Önökhöz! Gratulálok a vendéglátásért, minden nagyon kellemes volt, feltöltődtem. Dr. P.É.I. Budapest

Köszönjük a vendéglátást. A személyzet kimagasló szeretettel és öntudattal végezte munkáját. Az ételek fantasztikusak voltak. Köszönettel: J.Z. Győr

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?