Fényérzékeny bőr ápolása biokozmetikumokkal

Széles választék áll rendelkezésünkre ásványi pigmentekkel készülő, ásványi és növényi anyagokkal színezett, tanúsított biokozmetikai minőségű, dermatológiailag tesztelt, fényvédelemre ajánlott termékekből. Ilyen fényvédők vannak például a BIOLA Organic Skincare termékcsaládban (x)

Professzionális kezelések bőrhalványító természetes hatóanyagokkal

Az organikus bőrápolás jegyében a BIOLA PROFESSIONAL bio növényi eredetű olajokban és hatóanyagokban gazdag bőrhalványító kezelési programot ajánljuk, melyből a kiemelt fontosságú lépések a következők:

–          A bőrfelület letisztítását természetes eredetű alapanyagokból készülő, ún. glükozidos tenzidekkel tisztító, antioxidánsokban gazdag BIO ARÓNIA-KIVI ARCTISZTÍTÓ TEJJEL javasoljuk.

–          A kozmetikai kezelés során a homoktövis, a citromfű, a sárgarépa antioxidánsokban gazdag hatóanyagai, és a homoktövis termésének nagy mennyiségű gyümölcssavait tartalmazó BIO HOMOKTÖVIS PEELING-gel végezzük, mely kémiai és mechanikai peelingezést is jelent egyben. A pigmentációs zavarral érintett területen érdemes alaposan, hosszabb idejű arcradírozást végezni, fokozottan figyelve a bőr állapotát a peeling magas C-vitamin tartalma miatt. A hatóidő elteltével lemossuk a peelinget és gyengéd, bázikus gyógyvízzel vagy búzavirág kivonatát tartalmazó Splash segítségével állítjuk helyre a bőrfelület pH-ját.

–          Különösen előnyös a bőr mélyebb rétegeinek salakanyag mentesítése, az ún. méregtelenítési folyamatok támogatása, amelyeket a BIO MÁRIATÖVIS-CSALÁN CLEANSING MASZK-kal végezzünk.

–          Ezután a bio kövirózsa, galagonya, máriatövis, erdei mályva, borsmenta, citromfű, aszkorbinsav és B3 vitamin tartalmú KÖVIRÓZSA B. MASZK felhasználásával elősegítjük a kiegyensúlyozottabb bőranyagcserét. A hatóidő alatt előnyösen redukálja az aggregálódott pigmenteket a kezelésre szoruló bőrfelületen. Természetes hatóanyagok alkalmazása mellett is legalább 5-7 alkalommal történő professzionális kezelésre és naponta reggelenként otthon is a halványító szérum és fényvédő alkalmazása szükséges ahhoz, hogy tartós eredményt érjünk el.

–          A pigmentációs zavarral leginkább érintett bőrterületen a citromfű, cickafarkfű, homoktövis, kankalin kivonatát és B3 vitamint is tartalmazó BIO Kövirózsa B.R. szérumot akár ultrahanggal is bevihetjük a bőr mélyebb rétegeibe.

 

–          A bőrápolási programot a halványító, természetes hatóanyagokban gazdag arckrémmel javasoljuk befejezni: a BIO LILIOM & HAVASI GYOBÁR B. R. NAPPALI ARCKRÉM-mel, amely a kurkuma, acerola, havasi gyopár antioxidánsait is tartalmazza. Minden esetben, míg a halványító kezelés folyamatban van – sőt még azt követően is – célszerű a fényérzékeny bőrt az ásványi pigmenteket tartalmazó Homoktövis fényvédő krém (71% ökológiai összetevővel) segítségével erősen óvni a fényártalmaktól, amelyet a vendég részére is eladható BIO HAVASI GYOPÁR B. R. ARCÁPOLÓ fölé kell felvinni.

A pigmentációs zavarok – ha már megjelentek a bőrön -, csak kitartó és rendszeres ápolással lehet a bőr egészséges állapotának támogatásával jelentős mértékben mérsékelni. Az 5-7 professzionális kezelésből álló kúra mellett, a vendégünk segíthet a helyzetén egy kéthetes salaktalanító kúrával. Ezután pedig előnyös, ha antioxidánsok, narancslé, céklalé stb. fogyasztását az étrendjében akár duplájára emeli vagy étrend kiegészítők fogyasztásával is támogatja.

További információ:

BIOLA Biokozmetikai Kft.

Tel.:06-30/494-3910

e-mail: info@biola.hu

www.biola.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail