Fényűző csillogás a körmökön!

Régóta gondolkozol azon, hogy megleped a vendégeidet valami forradalmi újítással? Szeretnél új mintákat, textúrákat és színeket kipróbálni? Akkor ne habozz, ismerkedj meg a Lecenté és a :YOURS termékeivel! (x)

CND SHELLAC Pink Pursuit, CND Additive Sizzling Sand & Black, Stampin Plate Hold my PurseHogy miben más a Lecenté? Mi eláruljuk! A Lecenté termékei a legmagasabb elvárások szerint készülnek. A kollégák szorosan együtt dolgoznak a gyártási folyamat során, biztosítva ezzel a termékek minőségét, figyelembe véve a körmös szakemberek, illetve a vendégek igényeit. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan bővítsük az üzleti lehetőségeket valamint a körömdíszítések horizontját, amely a körmös szakemberek fejlődését is segíti. A Lecenté termékek mellett megérkeztek a körömnyomdák is azoknak, akik a csillogás helyett valamilyen új mintára vágynak. A :YOURS professzionális termékeket és a legújabb ötleteket hozza el a körmös szakembereknek.  Gyere, és ismerd meg te is az újdonságainkat!

Néhány ok, amiért a Lecenté-t válaszd:

  • Az olcsóbb glittereket nem megbízható gyártók készítik – nem a professzionalitást tartják szem előtt
  • A Lecenté csillámokat precízen vágják, nincsenek durva élek, ezáltal a körmösök még jobban, pontosabban tudnak dolgozni vele
  • Minden Lecenté glitter rendelkezik MSDS (biztonsági) adatlappal és összetevőkkel a terméken. Ha egy glitter nem rendelkezik ilyennel, nem felel meg a célnak
  • A Lecenté glitterek 100%-ig tiszta csillámok. Kevés ilyen van!
  • A Lecenté csillogása ellenáll az oldószereknek, nem kopik ki a szín alatta
  • Környezetbarát vagy? Mi igen! Termékeink a legmagasabb színvonalúak, a lehető legkevesebb környezeti károsodással!
  • A Lecenté glitterek 95% hipoallergén, használatuk biztonságos
Nézzük a termékeket!

Bubble Gum Iridescent Glitter (1)Glimenté – Szuper finom, szuper holografikus pigment glitter. Úgy csillog, mint még soha semmi! A Lecenté család új tagja. Tizenkét csodás színnel várja az érdeklődőket. Fedőképesség még tesztelés alatt!

Chrome – Készítsd el a legtrendibb króm körmöket a Lecenté króm kollekciójával! Hétféle leoldható színnel, amelyek átveszik az alatta lévő Shellac színét. Alapréteg, két réteg Shellac, Layer it-lakk és jöhetnek a porok! A kollekció ezüst krómport is tartalmaz, amiben igazi ezüst is található. A ‘Layer it!’ lakk a legjobb alap a Lecenté króm és szivárványporokhoz.

Firework – Mikroszemcsés, szuperhologramos, rendkívül szikrázó, szuperfényű színekben. Nincs áttetsző hatása! 14 színben elérhető.

Ultra Fine Glitter – Szuperszemcséjű csillámok, amelyek akár a Shellac-kal, akár a Vinylux-szal, de a por-folyadékkal is keverhetőek. A glitterek segítségével szemet gyönyörködtető körmöket készíthetsz!

Stardust – A leglaposabb, legfényesebb csillámok, amelyek tökéletesen illeszkednek a körömhöz. Gyöngyfényű ragyogást biztosítanak.

Neon – Több funkciós, ragyogó neon színű csillámok.

Iridescent – Lenyűgöző színek, akár Shellac-ra, akár alapszínre is tehetőek. Számtalan színben kapható, a színek hatása a csillagos ég! Sokszínű, sok szívet fog elnyerni!

Holographic – Millió szivárvány, mindez egy üvegcsében! Minden fényben lenyűgözően csillognak.

Multi Glitz – Legalább három színből áll, kétféle magasfényű kiszerelésben is kapható

Glitter Shapes – Többféle mintás, nagy alakú glitterek.

Ecsetek – Minőségi ecsetek a tökéletes körmökért. A ‘detailer’ ecset az apró részletek kidolgozásában nyújt nagy segítséget. A ‘glitter’ ecset a csillámok felvitelében segít.  A ‘striping ‘ecsetek a tökéletes vonalak megrajzolására valók.

 

:YOURS Cosmetics: minden, amire szükséged van a körömnyomdázásban!

Együttműködve a legjobb körmösökkel – mint Sascha Gossen, Dieuwertje Timmer, Fee Wallace, Maria Cientanni ( Lecenté-től) és a brit-kínai Anna Lee-vel – megalkották a legfrissebb és legdivatosabb körömnyomda lemezeket.

A lemezek mellett kétféle nyomdázó várja a körmösöket, a CLASSIC és a HALO. A lemezeket több ezer körmös használja a világon már. Magyarországon először a CND Nail Lounge üzletében kapható. A nyomdalemezek bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

SET SASCHA Plate 26-29 waaier (1):YOURS Loves Sasha Szett 1

Ez a gyönyörű nyomdalemez kollekció négy különböző lemezből áll, amely elrepít a 60′-as évek kellemes hangulatú világába, ahol a fűzők és a csipkék hangsúlyos szerepet kaptak. A nyomdalemezek olyan magas minőségűek, hogy még a legvékonyabb vonalak is tökéletesen élesek lesznek a körmökön. Ezeket a lemezeket a :YOURS és a holland Sasha Gossen közösen fejlesztették.

:YOURS Loves Sasha Szett 2

A második szettben négy, egymástól különböző lemez kapott helyet. A táskarajongók most örülhetnek igazán, mert egy nagyobb méretű táska részleteit nyomdázhatják le, illetve ezen a lemezen helyet kaptak például a magyar népmesékhez hasonló motívumok is, illetve apró levélminták.

:YOURS Loves Sasha Szett 3

A négy darabos kollekció egy része az ünnepi hangulatot idézi meg, a karácsonyi csillagoktól a girlandokig. Az egyik lemezen helyet kapott egy óriási üveggömb is, melynek apró mintái a karácsonyi szezon kedvencei lesznek.Aki a különböző csillagokban gondolkodik, az is meg fogja találni a kedvencét!

:YOURS Loves Sasha Szett 4

A zenerajongók ideje mindenképpen eljött, többféle stílusú zenei nyomdával díszíthetik a körmüket, a határ a csillagos ég! A virágos kertek kedvelőit sem hagyták lemez nélkül, egy igazán nagy virágos kert várja őket. A Távol-Keletre vágynál? A sárkányos mintha abszolút kedvenced lesz! Ha pedig formabontó szeretnél lenni, választhatsz a körömcipő, csók, vállfa és a fésűs nyomdalemezek közül. A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

:YOURS Loves Sasha Szett 5

Színesre és érdekesre sikeredett mind a négy nyomdalemez, a bátrabbak biztosan imádni fogják a csavarokból és fogaskerekekből álló lemezt. Ha a trópusok szerelmese vagy, a pálmafák és az egzotikus virágok a kedvenceid lesznek a nyaralásod közben. A kollekció bővelkedik a nyári motívumokból, napszemüveg, papucsok, jégkrém és trópusi gyümölcsök alkotják az egyik nyomdalemezt.

:YOURS Loves Sasha Szett 6

Olyan motívumok és nyomdalehetőségek kaptak helyet egy-egy lemezen, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Pacák, buborékok, lefolyó festék, akár a Halloween-i időszak kedvencei is lehetnek. A második lemezen szintén körök, pókhálós részletek kaptak helyet. A kollekció következő tagja az álomfogókat és az indián kultúrát hozza közelebb az érdeklődőkhöz. Ha már a kultúráknál tartunk, a peace jel és a pszichedelikus formák a nyári fesztiválszezont hozzák el nekünk a negyedik lemezen.

:YOURS Loves Sasha Szett 7

A szett egyaránt tartalmaz virágos elemeket, úgy mint levélmintákat és a már korábban használt pszichedelikus képeket. A régi polgári lakások fali tapétájára emlékeztető nyomdalemezek biztosan nagy örömöt okoz majd minden körömfanatikusnak, apró mintái és tüll részletei elvarázsolnak majd mindenkit. Ha már az 50-es éveknél járunk, a fűzők és a harisnyaminták pont ideillőek.

:YOURS Loves Dieuwertje

A :YOURS Loves Sascha kollekciók sikere után a stylist és CND Education Ambassador,  Dieuwertje Timmer is együttműködik a Yours körömnyomdákkal, mely a  :YOURS Loves Dieuwertje nevet viseli. A korábbi szettekkel ellentétben Dieuwertje nyomdalemezei nem kollekcióban jelennek meg, hanem lemezenként. Az első nyomdalemez egy pillangót ábrázol, melyet aprólékos kidolgozottsága tesz igazán különlegessé. A második lemezen egy levélforma kapott helyet, amely az őszi levélropogást juttatja eszünkbe, miközben átvágunk a parkon keresztül a csípős időben. A csillagminták mindig is divatosak, nem maradhatott ki a holland tervezőtől sem, a lemezen szintén egy kidolgozott,de nagy alakú csillag foglal helyet. Szerelem, szerelem, átkozott… vagy mégsem?

SET 2 FEE waaier:YOURS Loves Fee Szett 1

Fee Wallace is csatlakozott a Yours körömnyomdák tervezőihez, megtervezve 4 csodás nyomdalemezt, a rajongók nagy örömére. Első lemezén az anyagokat fedezhetjük fel, a fás rész és a jeges csillagok, gyémántok, nyilak kaptak rajta helyet. Az anyatermészetet is felhasználta terveiben, a falevelek és egy csavarodó fa nem is szimbolizálhatná jobban. A harmadik, mandalás lemez az indiai kultúrát hozza közelebb, míg a negyedik lemez ennek a teljes ellentettje.  Kissé huncut,csipkés harisnyamintákat tartalmaz ez az utolsó lemez.

:YOURS Loves Fee Szett 2

Ismét egy lenyűgöző kollekció a skót körmös királynőtől, Fee Wallace-tól. A gyémánt a nők legjobb barátja, ehhez méltóan az első lemezen hangsúlyosak a gyémánt minták. A csipkék és a levelek ismét fúkuszba kerültek, nem véletlenül, hiszen remek alapanyagok. Fee lemezein érezhetőek a spirituális megközelítések, a mandalák és a különleges szimbólumok használata most sem maradt el.

:YOURS Loves The Holidays

Egész évben a karácsonyira szezonra készülsz? Akkor ezt a kollekciót neked tervezték! Az ünnepi hangulatok egyik kiegészítője lehet a kollekció, amelyet Holidays néven ismerhetünk. A nyomdákat Fee Wallace,Sascha Gossen és Dieuwertje Timmer tervezte, egy negyedik, még egyelőre ismeretlen tervezővel.

:YOURS Loves Anna Lee Szett 1

A :YOURS Cosmetics újabb csapataggal bővült, Anna Lee-vel, aki brit-kínai gyökerekkel büszkélkedhet. Családi kötelékeinek köszönhetően, Anna kollekciójában nagyrészt a kínai, távol-keleti motívumok hangsúlyosak.

SET LECENTE Plate 2-5 waaier:YOURS Loves Lecenté

A két hiper-szuper márka egyesült, készüljetek a kollaborációra, az erő velük van! Négy lenyűgöző nyomdalemez, és egy limitált kiadású Lecenté glitter- a :YOURS Loves Lecenté egyszerűen fantasztikus! A nyomdalemezeket a Lecenté mester, Maria Cientanni álmodta meg közösen együttműködve a :YOURS Cosmetics-szal.

YOURS HALO Stamper Nyomda

Az úttörő, átlátszó :YOURS!  HALO Stamper Nyomda méltó utódja a klasszikus nyomdának, hiszen nagyobb és továbbfejlesztett. A HALO nyomda nélkülözhetetlen eleme lesz a nyomdakészletednek!

:YOURS CLASSIC Nyomda

Az első  :YOURS Nyomda!A pompás design és a tartós minőség teszi ezt a nyomdát az elsőszámúvá a piacon! A nyomda markolata szilárd, ez  szép külsőt varázsol a terméknek. A szilikon nyomófej igen kiváló: tökéletesen illeszkedik a kézhez és a nyomda szetthez.

A nyomda átmérője 2,8 cm.

Nail Lounge110

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail