Fotó: Northfoto

Feszesítés gyorsan, hatékonyan

A PBSerum márka koktéljai enzim alapú hatóanyag összetételüknél fogva lehetőséget adnak arra, hogy azonnali hatású, látványos és frakcionált rádiófrekvenciával kombinált kezelést végezzünk el vendégünkön. Ez a lifting kezelés alkalmas fontos események előtti gyors feszesítésre, ragyogás fokozásra, a fáradtság jeleinek eltüntetésére (x)

Bőrproblémák, melyekre a PBSERUM Enzimes Lifting Kezelés használható:

·         Bőrmegereszkedés, petyhüdtség
·         Rugalmasságát vesztett, fakó bőr
·         Ráncok
·         Romló bőrtextúra

VitaeA kezelés eredményei:

·         A bőr tónusosabbá, rugalmasabbá, feszesebbé válik
·         A ráncok halványulnak
·         A bőrtextúra javul, egyenletesebb lesz
·         Többszöri alkalmazással újramodellezi és hidratálja a bőr mélyebb rétegeit

A kezelés során két elemet kombinálunk: az enzimes szérumot és a frakcionált rádiófrekvenciát. Az enzimeket a hő aktiválja, így a bőr feltöltődik és feszesebbé válik. A kezelés másik alap pillére a frakcionált rádiófrekvencia hosszú távú kollagén-termelést serkentő hatása, amely már régóta ismert és gyakran alkalmazott. A frakcionális rádiófrekvenciás kezelés hője sérüléseket okoz a kollagén rostokban, melynek hatására beindul a neokollagenezis.

Általában a rádiófrekvenciás kezelések eredménye csak hosszú távon válik láthatóvá, több kezelés után, mivel a kollagén termelés beindulása 4-6 hét és ismételt stimuláció szükséges. A PBSerummal történő kombinálás előnye az eredmények előre hozatala és a hatóanyagok mélyre juttatása és aktiválása. Az enzimes, liofilizált hatóanyagot nem teszi tönkre a hő, sőt, aktivitásukat sokkal erősebben fejtik ki. Így egyszerre nyújthatunk olyan kezelést, amelynek van egy gyors lifting hatása és hosszú távú, stratégiai, kollagén termelést fokozó eredménye is.

Mik a PBSerum előnyei más szérumokhoz képest?

·         Nem kozmetikumok, hanem cosmeceuticalok

·         Rendkívül tiszták (liofilizáció)

·         Enzim alapú, bioaktív hatóanyagok

·         Kész koktélok adott problémákra

·         Rendkívül mélyen hatnak a bőrben és strukturális változást okoznak

·         Spanyol gyártmány, kiemelkedő minőség

·         Azonnali eredmény= nagy fokú vendég elégedettség

·         A testkezelő szérumok nagy kiszerelése (nagy területre elegendőek)

·         Minden technológiával alkalmazhatóak

Lássuk a kezelés lépéseit!

Vitae11. Készítsük elő a keratinázt, hyaluronsavat és DMAE-t tartalmazó PBSerum Extreme Firmness Complex-et. A mellékelt fecskendő-szett segítségével oldjuk fel a liofilizált enzimes koktélt. Az oldószerből 2ml-t fecskendezzünk az ampullába, rázzuk össze, majd szívjuk fel a fecskendőbe.

2. A vendég arcbőrét tisztítsuk meg alaposan. A PBSerum-ok „smart peeling” hatása miatt nem szükséges a bőr alaposabb előkészítése/peelingezése.

Vitae23. Vigyük fel a vendég arcbőrére (akár nyakára is) gumikesztyűvel a koktélt és masszírozzuk be alaposan. Ez eltarthat pár percig.

4. Ezután vigyünk fel vékony rétegben ultrahang gélt/vezető gélt a vendég bőrére és végezzük el a frakcionált rádiófrekvenciás kezelést két irányban, több áthaladással, amíg a bőre enyhén ki nem pirosodik. Kiemelten figyeljünk a problémásabb részekre (ráncok, tág pórusok).

5.  A kezelés végeztével mossuk le az ultrahang gélt és egy könnyű nappali hidratáló krémmel zárjuk a kezelést.

6. A kezelést 2-3 hetente javasolt ismételni, a szünetekben pedig ajánlhatjuk a PBSerum Daily 14 napos otthoni ampullakúráját, a még látványosabb hatás érdekében.

Vitae3Klinikailag bizonyított eredmények:

A bőr szilárdsága 58%-al nő
Öregedés jelei 55%-al csökkennek
Fáradtság jelei 41%-al csökkennek
Azonnali feszesedés

Vitae4

PBSerum ampullák

Thermage Gép

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail