Főszerepben az Intense neuro termékcsalád – a neuroaging ellensége

NEUROKOZMETIKA, VAGHEGGI INTENSE PREMIER - az innovációs arckezelő termékcsalád a cég éves kongresszusán mutatkozott be (x)

Az immár hagyománnyá vált Vagheggi kongresszust idén is a gyönyörű Boscolo Hotelban rendeztük meg, és nagy örömünkre rekord számú kozmetikus partnerünk jött el rendezvényünkre. A kongresszust a Vagheggi olasz anyacég egyik tulajdonosa, Franca Qualtiero nyitotta meg és köszönte meg a magyar partnerek az együttműködést. A szakmai bemutatót a Vagheggi Kft. szakmai és kereskedelmi vezetője, Papp Mónika és az olasz cég mesterkozmetikusa, Laura Rosicarelli gyakorlati bemutatójával egybekötve prezentálták a kozmetikusoknak.

vagheggi konf

A kongresszus főszereplője az Intense neuro kozmetikai termékcsalád volt. Ez a termékcsalád a legújabb kutatások alapján született meg megoldást kínálva a bőrápolás új kihívásaira.

Mai életmódunk, a rengeteg elektronikai eszköz, amivel körbevesszük magunkat, az egyre növekvő környezetszennyezés megterheli bőrünket, és felgyorsítja a bőr öregedési folyamatait. Ezt hívjuk digital ageingnek. A legújabb tudományos kutatások azt is alátámasztották, hogy a bőr idegsejtjei a külső hatások által károsodnak, valamint öregszenek, ami közvetlen hatást gyakorol a bőr öregedésére is. Ez az úgynevezett neuroageing.

Az Intense termékcsalád hatékony védelmet nyújt a bőr számára a neuroageing és a külső környezeti hatások ellen, ebből született meg az AGE CARE elnevezés is.

Az Intense termékcsalád tagjai a professzionális kozmetikai kezeléshez szükséges ampulla-sorozat és az otthoni bőrápolás termékei. Az egyik fő hatóanyag, amely a neuroaeging folyamata ellen biztosít védelmet a bőr számára, az egy különleges barna alga a Laminaria hiperborea, mely innovációs nagydíjat nyert el 2015-ben. További különlegesség az energetizált tengervíz, mely képes neutralizálni a bőrbe felszívódó környezet szennyezésből származó káros anyagokat. A fehér kakaó kivonat az elektroszmog szennyező fény-és hőhatás okozta bőröregedést gátolja meg. A bazsarózsa kivonat gyönyörű, fiatal és ragyogó bőrképet kölcsönöz.

A professzionális kezelést 5 db ampullával végezzük. Az ampullák egymás utáni használata egy tökéletesen felépített arckezelést tesznek lehetővé, melyhez különleges masszázstechnika is párosul. A vendég számára igazán különleges élményt nyújthatunk az innovatív textúrákkal és a masszázzsal.

A kezelés nemcsak hölgyek számára ajánlott, hanem férfiak bőrére is kiváló, hiszen rengetegen töltik munkájuk nagy részét számítógépek közelében.

Az Intense kezelés bemutatása nagy sikert aratott a kozmetikusok körében. A Vagheggi kongresszuson az új termékcsalád bemutatása mellett beszámoltunk arról is, hogy a cég milyen márkaépítési stratégiát alkalmaz annak érdekében, hogy a lakosság körében is egyre ismertebbé váljon, segítve ezzel is a kozmetikusok munkáját. Továbbá bemutatásra kerültek új üzleti képzéseink is, melyet kozmetikusok és szalon tulajdonosok számára szervezünk.

A Vagheggi kongresszust egy díjátadóval zártuk, ahol külön köszönetet mondtunk a legkiválóbb partnereinknek

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?