Franchise a kozmetikában – High Care®

BIZTONSÁGOS BEFEKTETÉS, HOLISZTIKUS SZEMLÉLET - egészségorientált, innovatív arc-és testkezelések. A HIGH CARE® Stúdió olyan intelligens szelekcióját kínálja a Weyergans High Care® Cosmetics arc-és testkezeléseinek, amelyek gyorsan elsajátíthatóak és alkalmazhatóak akár egyszemélyes üzlet esetén is (x)

A High Care ® Stúdió franchise koncepció 25 év eredményes működési tapasztalata alapján biztonságos befektetést és sikeres jövőképet kínál, egy olyan üzleti lehetőséget a professzionális kozmetikai piacon, amely folyamatos növekedés előtt áll.

MINŐSÉG ÉS EGYEDISÉG

A német Weyergans cég folyamatos fejlesztései, mindent átfogó (arc-és testkozmetikumok, étrend-kiegészítők, medical cosmetics termékvonal) minősége, az egyedi géppark, és számos eljárás szabadalma teszi vonzóvá a koncepciót.

A HIGH CARE® Stúdió tulajdonosai és az alkalmazottak, mindenre kiterjedő betanítást, folyamatos szakmai képzéseket, jól használható marketing alapokat kapnak. Az országosan koordinált akciók, a rendszeres kedvezmények, a közös reklámtevékenység szerződésben rögzített területvédelem biztosítja a hosszú távú eredményes működést.

A HIGH CARE® STÚDIÓ

–        25 éve sikeresen működő nemzetközileg elismert kozmetikai franchise modell.

–        A vállalkozás forma alkalmas arra, hogy kis  alapterületen, új vállalkozásként, vagy meglévő üzlet fejlesztéseként, azt átalakítva valósuljon meg.

–        dinamikus fejődési lehetőséget kínálunk az újdonságok és az országos közös szervezésű akciók révén.

–       Az üzlet megvalósítását kedvező pénzügyi konstrukciók támogatják.

BIZONYÍTOTTAN EREDMÉNYES – KOMPLEX KEZELÉSEK

A HIGH CARE® STÚDIÓ kínálatának meghatározó eleme a Weyergans cég által kifejlesztett KISS anamnézis program, amelyet egy kezelési szoftver tesz komplexé. A program automatikusan összeállítja, felépíti a vendég egyéni kezelési tervét, figyelembe véve a testméreteket, a testsúlyt és az egészségi állapotot.

Várjuk a csatlakozni vágyó, vállalkozó szellemű kozmetikusokat a
2017. november 13-án – hétfőn – megrendezésre kerülő FRANCHISE WORKSHOP-ra, ahol már működő franchise üzletek tulajdonosaival találkozhatsz.
További információ: www.highcarekozmetikuskepzes.hu, www.highcare.hu

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail