G. Borbély Tímea (jobb szélén) nagyon örült a harmadik helyezésnek

G. Borbély Tímeának versenytársa volt a tanácsadója

G. Borbély Tímea egészen különleges módon készült fel élete első Beauty Forum versenyére. A körömépítő tanácsadója ugyanis egyben a konkurense is volt, hiszen ugyanabban a kategóriában indultak...

DSC_3608Hányadik Beauty Forum versenyed volt az idei?
Most indultam először, izgultam is, teljesen új volt számomra a terep.

Hogyan készültél a versenyre? Kitől kértél tanácsot?
Hát ez vicces, ugyanakkor szerintem példaértékű is, mert ez esetben aki a mentorom, tanárom, és csapattársam is egyben, indult ugyanebben a számban. Mégis teljes bizalommal az ő véleményét kértem ki, ha például két szín közül nem tudtam választani.

Nehéznek találtad a Rockstar – Crazy and Wild témát?
Nem találtam nehéznek, inkább kihívásnak vettem. Élveztem ezzel a témával foglalkozni, dolgozni, mert nem csak egy stílus irányzatot, de egy életérzést is magába foglalt a téma, amivel akarva-akaratlanul is azonosulsz, míg dolgozol rajta. Egészen biztos, hogy jövőre ismét indulnék, hogy újabb élményeket szerezzek a munkafolyamat felépítése alatt.

Kinek a tanácsa számít neked leginkább?
Természetesen a tanáraim tanácsa, és azoké akik közelről ismernek.

Mit szeretsz csinálni szabadidődben? Mi a hobbid?
Szabadidőmben a kislányommal vagyok, és együtt rajzolgatjuk a körömmintákat. És tudom, hogy ez közhelyes, de akkor is igaz: a hobbim a körmözés. Ha kikapcsolódásra vágyom, akkor is az ecsetekért, és a tipekért nyúlok, hogy újabb mintákat fessek. Nekem ez az igazi relaxálás.

Mióta foglalkozol körömépítéssel? Miért ebben az irányba indultál el?
Mindig is szerettem rajzolgatni, festegetni, és emberekkel foglalkozni. Ez a gyönyörű szakma mind a hármat magába foglalja. Ezért is döntöttem el 4 éve, hogy ezzel szeretnék foglalkozni.

Mi az, amit még szeretnél elérni ebben a szakmában?
Rengeteg segítséget és támogatást kaptam a Pearl Nails-től, hogy itt tarthatok. Szeretnék minél több versenyre eljutni, és a lehető legjobb eredményt elérni, hogy később az újabb generációnak majd átadhassam a tapasztalatokat és a tudást.

Melyik volt az eddigi kedvenc verseny-témád?
Mindegyik verseny témát kivétel nélkül szerettem, és a magaménak éreztem. Természetesen mindig a legutolsó verseny témája áll a legközelebb hozzám, (ez esetben a Rockstar – Crazy & Wild) mert még frissen bennem az élmény, a munkafolyamat, ami végül a versenyen teljesedik ki.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail