Glitterroots az idei trend!

A fesztiválszezonnak lassacskán vége, ám most kezd igazi hódító útjára lépni a #Glitterrots, 2017 egyik legkönnyebben elkészíthető hajtrendje. A szórakozóhelyeken a csajok csillogó frizurával pompáznak, de mi ez az egész és kinek jó? Mutatjuk az elkészítési módot, a lehetőségeket és jó sok #glitterroots frizura fotót inspirációként, ha vendéged is erre vágyna…

Ki ne ismerné azt az érzést, mikor kinyit egy glittereket tartalmazó kis tégelyt és még este is a csillogó kis pontokat vakarássza a kezéről. Valószínűleg minden hölgy találkozott már e – nem olyan eget rengető, de olykor bosszantó – problémával. És akkor most erre tesz rá egy lapáttal 2017 legújabb frizuratrendje, a #Glitterroots.
Mi a trend lényege?
A #Glitterroots szabadfordításban a csillámló hajtöveket jelenti. Tudod, mikor elsuhan melletted egy lány és csak annyit látsz, hogy az undone fonatai között a fejbőre helyett egy csillámló rész világlik ki. No, éppen ez a #Glitterroots!

Ahány fodrász, annyi applikálási módozat létezik, de talán a legszebb eredményt azzal éred el, ha vizes hatású pomádéba szórod a kisebb és nagyobb glittereket, majd azt egy ecset segítségével viszed fel a hajtőre. A fodraszinfo.com összegyűjtött néhány videót, amiben külföldi bloggerek mutatják be, ők hogyan készítik el a legújabb őrületes glitteres frizurát.

Forrás: fodraszinfo.com

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?