NPM GLOW – Tetoválj! Alkoss! Ragyogj!

Műszaki innováció, forradalmi megoldások, tökéletes kivitelezés! Amikor ezeket a fogalmakat hallom, rögtön valami óriási dologra gondolok! Most viszont megtörtént! Tényleg egy csoda született! A sminktetoválás egyre szerteágazóbb területén egy olyan témában írhatok most, ami minden szempontból felülmúlta a szakmai elvárásaimat.
(x)

Moshe Alul. Lehet, hogy már ismerősen cseng ez a név! Ő az az izraeli származású üzletember, aki azon túl, hogy megalapította az NPM vállalatot, sminktetoválóként és testtetováló művészként is nagy elismerésnek örvend a szakmában, melyben már több, mint 30 éve dolgozik és alkot.

Most pedig brillírozott! Egy olyan forradalmian új sminktetováló gépet fejlesztett ki, amihez hasonlóval még biztosan nem találkozhatott a nagyérdemű. A készülék olyan tulajdonságai ismertek, amik már-már számítógépes magaslatokba emelik.

A neve már önmagában beszédes, hiszen a megalkotó Glow-nak nevezte el, amely ragyogást jelent, ezzel is kiemelve egyediségét a készülékek tengeréből. Nem is egy, hanem rögtön 3 kivitel: Glow 7, Glow 10 és Glow Unlimited. Nézzük hát, mit is tud a tetoválógépek ragyogó újdonsága, amire a többi társa nem képes:

Képes Wifi-re csatlakozni! Ez egy olyan elvárás napjainkban, ami gyakorlatilag elengedhetetlen a műszaki berendezések területén. Miért lenne ez másképpen a tetováló gépek körében? A világháló használata a mindennapjaink része, az pedig, hogy ez a munkafolyamatok közben is elérhető opció, még jobban megkönnyíti a dolgos hétköznapokat.

Színt és tűmodult ajánl az adott tetováláshoz! Ez a kedvencem! Olyan, mint egy személyes tanácsadó a szaktanácsadáson belül, így megerősítve döntésünket! Képtelenség hibázni ilyen módszerrel! Csak képzeld el…egy alapos konzultáció után segítséget nyújt abban, hogy a lehető legjobb döntést hozzuk. Ez megnöveli magabiztosságunk és Vendégünk bizalmát is.

A következő tulajdonsága már tényleg „non plus ultra”! Szakmai közösségi háló kialakítására alkalmas, készüléken belül, ahol oktatási anyagok és információs adatbázis feltöltésére és megosztására is lehetőség van. Több ezer tetováló művésszel, mesterrel és doktorral léphetünk kapcsolatba világszerte, hasonló módon, amint a már ismert felületeken. Amikor ezt olvastam, eszembe jutott a kérdés: Mi jöhet még?

Hát, bizony van itt még más is! Megtalálható benne a PMU Art School Webáruháza, melyen keresztül közvetlen rendelésleadásra van lehetőség, személyes profil kialakítása, ahol vendégeink személyre szabott beállításait eszközölhetjük és nyomon követhetjük, vagy éppen rögzíthetjük kezelési történetüket a kezdetektől egészen munkánk végéig.

Lehet, hogy hihetetlen, de még mindig nincs vége a végeláthatatlan lehetőségeknek!

A Glow mindegyik verziója rendkívül könnyű és még hordozható is! Képes energiatakarékos üzemmódra, amely lehetővé teszi a folyamatos munkát.

Tovább is van, mondjam még? Magas színvonalú videóbemutatók tekinthetők meg, ahol világhírű mesterektől és oktatóktól tanulhatunk akár olyan technikákat is, melyek egyelőre nemzetközi vizeken ismertek csak.

A trendi kivitelezés fokozása érdekében RGB LED lett a készülékbe építve, hogy egyedi színárnyalatokkal gazdagítsa ezt az innovációs megoldást.

Rengeteg olyan szakmai területet láttam már, ahol ilyen nagy léptékű fejlődés ment végbe és döbbenetes megoldásokkal találkoztam munkám során -ha megengeded, a saját karrieremet is megemlítve – de ezen tényleg én is elcsodálkoztam! Nagyon várom már és azt is, hogy ennek a gépnek a használatát én is, veled együtt élvezhessem!

Regisztrálni a linkre kattintva tudtok!

De további újdonsággal is szolgálhatok! Nem is akármivel!

Aki ismer, az jól tudja, hogy a karitatív kezdeményezések nagyon közel állnak hozzám, ezért Moshe-vel, a Glow megálmodójával összefogva egy mellrák ellenes PMU Areola oktatást szervezek a PMU Art School, alapítója és vezető mestereként. Oktatásunkon 30 sminktetováló vehet részt teljesen ingyen, így erősítve a női összefogás fontosságát. Mindössze egy motivációs levelet kérünk az érdeklődőktől, melyben leírják, számukra miért fontos a rákban szenvedő nők segítése!

A részvétel feltétele egy 5000 Ft-os regisztrációs díj, melyet a helyszínen levásárolható, ezen kívül egy kellemes, svédasztalos ebédre is a vendégünk mindenjelentkező a közeli Buda Gourmet Étteremben!

A meghirdetett február 10-ei oktatásra akkora volt az érdeklődés, hogy már meg is telt! Ezért azzal a jó hírrel szolgálhatok, hogy már 02.09-én megkezdjük eseményünket, így egy egész hétvégét szentelünk ennek az egyedülálló kezdeményezésnek, ezen kívül a legújabb Glow sminktetováló gépekkel is megismerkedhetnek a résztvevők, melyet szintén a tervező, Moshe Alul maga mutat be!

Időpont: 2019.02.09. 10:00

Tartalmas hétvége lesz! Éljen a Glow hatás, éljen 2019!

A hétvége helyszíne: 1034 Budapest, Bécsi út 100.

Méhn Tünde PMU International Art School

További információ: Balázs Gergely, sales manager

Telefon: 06 20 268 7626

Tartalmas hétvége lesz! Éljen a Glow hatás, éljen 2019!

Méhn Tünde

(x)

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?