Görög kozmetikumok Magyarországon

A Vencil Pharmaceuticals Ltd-t, (Vencil Gyógyszerészeti Kft) 2010 februárjában alapítottuk Athénban. Görög gyógyszerészeti cégként az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy a piac legeredményesebb és legjövedelmezőbb vállalatává nőjük ki magunkat. Célkitűzésünk kiváló minőségű gyógyszerészeti és kozmetikai termékek gyártása és értékesítése orvosok számára. Gyógyszerészeti elosztási csatornákon keresztül vásárlóinkat folyamatosan ellátjuk információkkal, valamint tájékoztatjuk őket legújabb termékeinkről.

Az évek során megtapasztaltuk, milyen hiányos minőségű termékekkel küzdenek az orvosok, és azt is, milyen szolgáltatásokra lenne szükségük. A Vencil tapasztalt és hozzáértő partnereivel, jobb minőségű és újonnan kifejlesztett termékeivel, valamint hosszú távra szóló szolgáltatásaival képes lett betömni ezt a piaci rést, miközben elégedett ügyfelek sokaságát nyerte meg magának.

Erőfeszítéseink kifizetődtek, hiszen az első 6 hónapban a profitunk megegyezik a kezdő befektetett tőkénkkel, nem beszélve arról, hogy szerte Görögországban nagyszerű orvosok elismerését és elfogadását nyertük el.

Részletek

(x)

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?