Gyantázás másként – Nem kell, hogy fájjon, sőt…

Önvezető autók, okos otthonok, korábban elképzelhetetlennek tűnő orvosi beavatkozások – nincs olyan terület, ahová be ne törnének a technológiai újítások, amelyek egyszerűbbé, gyorsabbá kényelmesebbé teszik az életünket, munkánkat. Nem kivétel ez alól a szépségipar sem. Olyan anyagok váltak minden minőségi szolgáltató számára elérhetővé, amelyek alapvetően változtatnak meg évtizedes beidegződéseket (x)

A gyantázásról az a képünk, hogy fáj, ragad, időnként éget, van, akinek napokig vörös foltok maradnak a bőrén, de hát vállalják a vendégek, hisz a kis kellemetlenség után hosszan sima a bőr. A tüneteket olajjal, bőrnyugtató krémekkel próbáljuk enyhíteni, de erre már nem lenne semmi szükség.

A wax:one egy forradalmian új termék, nyoma sincs benne a sokaknál allergiát kiváltó fenyőgyantának. Grapefruit és kivi illatban elérhető wax, teljesen szintetikus anyag, amellyel pontosan úgy lehet dolgozni, mint a gyantával, a különbség mindössze annyi, hogy első lépésként egy speciális olajjal, a smooth-al kell bekenni a bőrt, amely védi azt, így a wax nem tapad a bőrre, csak a szőrre, még a hónalj vagy az intim terület kezelését sem érzi meg a vendég. Búcsút mondhatunk a benőtt szőrszálaknak és a gyulladt bőnek is.

Alacsony hőmérsékleten használjuk, nem lehet megégetni a bőrt, többször is végig lehet menni ugyanazon a felületen, ha nagyon erős a szőrzet vagy össze-vissza nő, amellyel igen gyakran lehet találkozni. Rugalmas az anyag akkor is, amikor kihűl. Nem maradnak töredező darabok a kezelt felületen, a vendég kellemes, frissítő érzéssel távozik. Nagyon vékonyan kell felkenni, ezért használata rendkívül gazdaságos, és lényegében ugyanazzal a munkatempóval lehet számolni, mint a hagyományos gyantánál.

Mint ma már minden professzionális prémium terméket a wax:one-t is rendszerben, komplex termékcsaládban lehet elérni. Munkádhoz valamennyi eszköz és anyag rendelkezésre áll, így megelőzhetően a váratlan események – gondolva itt például arra, amikor egy érzékeny bőrű vendégnél derül ki, hogy két anyag együtt nem igazán ideálisan dolgozik.

A waxból két félét érsz el. A hot wax kisebb területeken való szőrtelenítésre javasolt, például intim területek, arc, hónalj. A strip wax nagyobb felületekre ajánlott, például kar, lábak, hát és mellkas.

A smooth aloe vera és levendula olaj tartalmú készítmény, a nagyon száraz területekre is fel lehet vinni belőle keveset, hiszen bőrpuhító hatású, nyugtatja és ápolja a bőrt.

Rendelkezésedre áll mindemellett a clean, amellyel a kezelés előtt megtisztíthatod a felületet. Nem csak ott érdemes használnod, ahol szőr van, hanem mellette is, könnyíti a munkádat.

Otthoni használatra pedig ajánlhatod vendégeidnek a care-t, amely nyugtató hatású, zselé alapú készítmény a gyulladások, illetve szőrbenövések elkerülésére.

Kiegészítő termékek között megtalálható az egyedülálló kettős wax melegítő, amely pontos, digitális vezérléssel, gyors melegítő funkcióval és megemelt belső kamrával rendelkezik. Rendkívül gyorsan felmelegíti a waxot. Természetesen van továbbá eszköztisztító, lehúzó csíkok, spatulák, csipesz és kötény is, így teljes rendszert tudsz kialakítani a munkához.

Mindezekből összeállítottunk egy induló csomagot is, amelyben minden megtalálható, amelyre szükséged lehet, s amennyiben ezt január végéig megrendeled, ingyenesen részt vehetsz bemutatótermünkben egy oktatáson is, ahol valamennyi kérdésedre választ adunk. A képzés feltétele OKJ-s kozmetikus vizsga.

 

Amikor mi kipróbáltuk a wax:one-t, egyikünk csendesen megszólalt a szalonban – a gyantázással együtt járó, de ez alkalommal elmaradt csípős érzést még egy ideig várva – vajon a balett tanárnő sem mondja majd a lányomnak egyszer, hogy akkor jó, ha fáj, mert különben nem használ? Nos, arra a kérdésre egyelőre nem tudjuk a választ, hogy lesz-e olyan eljárás, ami a gyönyörű tartást, kecses mozgást úgy segíti megtanulni, hogy az ne járjon együtt a gyakorlással együtt járó, néha fájdalmas edzésekkel, de hiszünk abban, hogy egyre több olyan termék kerül a piacra, amely feledteti azt a mondást, hogy a szépségért meg kell szenvedni. S keressük a jövőben is az ilyen megoldásokat.

Próbáld ki INGYEN 2019. február 18-án budapesti bemutatótermünkben!

Regisztráció

WAX:ONE bemutatóterem
1066 Budapest, Ó utca 6.
+36 70 424 6245
waxonehungary@gmail.com

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail