Ha ősz, akkor mezoterápia! – új eszközök a Kalcsu Cosmetics kínálatában

A mérsékelt égövben élve nekünk kozmetikusoknak kötelességünk figyelembe venni a négy évszakban jelentkező különböző bőrápolási igényeket. Akkor tudunk igazán sikeresek lenni szakmánkban, ha ezen tényezőket is szem előtt tartjuk kezeléspalettánk kialakításánál (x)

Ősszel visszatérnek vendégeink a nyaralásokból, és bizony még a leglelkiismeretesebbek, a fényvédelemre gondosan ügyelők bőrén is nyomot hagynak a nyár extrém körülményei. Általános probléma ilyenkor a dehidratáltság és petyhüdtség, illetve finom ráncok is felfedezhetőek az arcbőrön. Ilyenkor kiváló alternatívát nyújt számunkra a mezoterápia!

Jelentkezz Mezoterápia alapképzésünkre itt>>>

A mezoterápia kedvelt arcfiatalító beavatkozás a kozmetikai szalonokban, hiszen az innovatív készülékeknek, és a speciális hatóanyagoknak köszönhetően néhány héten belül igen látványos eredmény érhetünk el – sebészkés nélkül! A kezelések sokfélék lehetnek a vendégek bőrétől és igényeitől függően. Végezhetünk nagyon látványos kezeléseket mikro-tűk segítségével. De van lehetőség kíméletesebb kezelésekre is a nano-tűk használatával, amennyiben a bőr állapota ezt teszi indokolttá. A hatékonyság azonban a felhasznált tű-modulokon kívül természetesen függ az alkalmazott eszköz teljesítményétől is.

Jelentkezz Mezoterápia alapképzésünkre itt>>>

Nap mint nap szembesülünk a kozmetikába betérők eltérő igényeivel, és igyekszünk ezeket minél szélesebb körben kielégíteni, minden problémára megoldást kínálni. Ehhez olyan eszközre van szükség, amely a különböző tű modulokkal végzett eljárások kombinációjával rendkívül hatékony anti-aging kezeléseket tesz lehetővé. A Kalcsu Cosmetics mezoterápiás kínálatában most új eszköz áll rendelkezésre ehhez a BomTech mezopen formájában. A készülék egyik legfőbb előnye – a hatékonyságon és precizitáson kívül -, hogy reflektál napjaink rohanó életmódjára, hiszen teljesítményének köszönhetően a kezelések időtartama meglehetősen lerövidül. Egyértelműen win-win szituáció! Kozmetikusként időt nyerünk a használatával, és ezáltal több vendég fogadására leszünk képesek. A vendégek is nyernek vele, hiszen a rövidebb kezelések sokkal könnyebben beilleszthetőek zsúfolt mindennapjaikba.

Gyere el Mezoterápia alapképzésünkre, ahol megismerheted mezoterápiás készülékeinket, a MesoFill-R mezopent és az új BomTech mezopent is! Az elméleti előadás mellett trénerünk bemutatja Neked, hogyan használd helyesen a gépeket, ezáltal a képzés után saját kozmetikádban, magabiztosan és önállóan tudsz majd mezoterápiás kezeléseket végezni.

Jelentkezz Mezoterápia alapképzésünkre itt>>>

Kalcsu Cosmetics
H-1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
kapcsolat@kalcsu.hu
06-30/835 6811
www.kalcsu.hu

(x)

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?