Hajápolás csak természetesen!

Hiszünk abban, hogy az egészségesebb természetesebb, a hatóanyagokban gazdag, vegyi anyagoktól mentes alkotóelemek jót tesznek a testnek és javítják a közérzetet, az életminőséget. Ezért az OWAY hajápolási termékcsalád leszámolt a káros anyagokkal!  (x) 

Az OWAY az első hajápolási termékcsalád, amelyhez a biodinamikus gazdálkodás alapelveinek megfelelően termesztett illóolajokat, párlatokat, és mikronizált növényeket használnak. A vállalat arra törekszik, hogy a felhasznált gyógynövények 0 km, avagy helyi termelésből származzanak. A növények nagy részét a bolognai dombokon elterülő saját farmon, ORTOFICCINÁN termesztik. Azonban azokhoz a kivonatokat, amelyeknek az alapanyagai az éghajlati sajátosságok miatt nem teremnek meg, etikus forrásból származó, gazdaságilag visszamaradott közösségektől vásárolják meg, ezzel is támogatva a fejlődő társadalmi csoportok gazdaságát.

MI IS AZ AZ ORTOFICCINA ÉS BIODINAMIKUS  KIVONAT?
A földet nem kezelik mesterséges trágyával vagy növényvédő szerekkel, és nem alkalmaznak GMO-kat: kizárólag zöldtrágyával táplálják a talajt. A növények ezáltal erősebbek lesznek és képesek kialakítani a védelmi rendszerüket. Így a legjobb minőségű, legtökéletesebb hatóanyagokat tudják kinyerni belőlük.

A tiszta növényeknek köszönhetően, az OWAY-nél személyre szabott fejbőr kezelések is vannak, amelyek nagyban megkönnyítik a vendégek mindennapjait. Hiszen,  amikor a bőr egyensúlyi állapota felborul, a tisztítás rendkívül fontos. Ezért elengedhetetlen, hogy különleges hajfürdőket alkalmazzunk, különböző problémákra:

– száraz vagy zsíros korpa
– zsíros fejbőr
– érzékeny, kipirosodó fejbőr
– hajhullás

Kedvenc gyógynövényünk, ami hazánkban inkább fűszernövényként ismert, a zsálya.

BIODINAMIKUS ZSÁLYA

Aktiválja a perifériás keringést, stimulálja és javítja a bőr minőségét. A benne található fenoloknak köszönhetően fertőtlenít, tisztít és elpusztítja a kórokozókat. A fejbőr egyensúlyának visszaállítását célzó kezelések során illóolaj és mikronizált gyógynövény verziója is használható.

Hajápolóink nem tartalmazzák az alábbi káros anyagokat:
SLS/SLES
parabének
PEG/PPG/BG
ásványi olajok
mesterséges színezékek és szintetikus illatanyagok.

KEVESEBB CSOMAGOLÁS, TÖBB TERMÉSZET!
Borostyánüveggel és alumíniummal garantáljuk a higiénikus, természetes, kiváló minőségű és transzparens csomagolást.
Miért üveg?
A borostyánszínű gyógyszeres üveg megvédi a magas koncentrációjú természetes anyagokat és illóolajokat a külső hatásoktól, s 100%-ig újrahasznosítható.
Miért alumínium?
Rendkívül ellenálló, ugyanakkor könnyen megmunkálható anyag, amelyben hosszan elállnak a termékek, s ugyancsak 100%-ig, a végtelenségig újrahasznosítható.

Az OWAY styling/definiáló/finishing termékei gyantából, viaszból, vajból, bőrlágyítóból és növényi olajokból készülnek. A hatásuk garantált, védelmet nyújtanak a hajnak, miközben tápanyagokkal töltik fel.

Oway Bemutatóterem és iroda
1066 Bp Ó utca 8-10.
06-70/3242122
owayhungary@gmail.com
www.organicway.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail