Hajas siker az Alternative Hair Show-n

Hajas László és csapata idén is bebizonyította az Alternative Hair Show-ra (AHS) összeállított produkciójában, hogy a magyar fodrászoknak igenis ott van a helyük a legnagyobb fodrászcsapatok mellett a világ egyik legrangosabb szakmai bemutatóján.

12106937_885631998210934_4981030576459150378_nKreativitás a köbön: ezúttal angyali kivitelben, mutatjuk, mit láttunk a londoni Royal Albert Hall színpadán.

A tavalyi „Fashion is for everyone” Hajas bemutató felülmúlhatatlan – hangzott az egyöntetű vélemény, éppen ezért még nagyobb kíváncsisággal érkeztünk az idei AHS-ra, milyen meglepetéssel készül a Hajas csapat. Az utolsó blokkban, közvetlenül a finálé előtt pillantottuk meg a jól ismert logót és kezdődött a pár perces show.

A sötétből fehér ruhás angyalok suhantak előre a kifutóra. Légies mozdulatok, finom pörgések, azonnal a technikai megoldást kerestük, s lám: bújtatott hands free segwayen gurultak a modellek. A legújabb „mooving őrület” még kevéssé gyűrűzött be a mindennapokba, így igazi kuriózum volt ennyi csodaszép modellt egy jól összeállított koreográfiára „lebegni”, merthogy ruhájuk alól csak itt-ott villantak ki a kerekek.

A Hajas csapat Alternative bemutatóiban éppen az a plusz, hogy nagyon diszkréten van odatéve az a plusz. Mikor már éppen leesett az állad ettől az egyszerű, ám figyelemfelkeltő technikai megoldástól, akkor jön egy újabb csavar: kialszanak a lámpák és ledek villannak a ruhákon, mire a tömeg őrjöngeni kezd.

https://www.youtube.com/watch?t=5&v=J2pcRSNg73c
Videó: fodraszinfo.com


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail