Hajtetoválás

A hajtetoválás vagy pigment implantátum, egy rendkívül kifinomult eljárás, melynek alapja egy művészi hajszimulációs technika. Egy hozzáértő szakember által készített mikropigmentáció hihetetlenül természetes kinézetet eredményez.

A férfiak fejtetőn, illetve halántékon kezdődő kopaszodása nagyon szépen korrigálható esztétikailag, akár az egész fejbőr területén is. Hajtetoválás után nemcsak a viselője látja úgy, mintha igazi haj borítaná fejbőrét, hanem a környezetében élők is. Ez a megoldás egy kifinomult és újszerű eljárás, amely bárkinek képes segíteni a kopaszodással és hajvesztéssel járó problémáin.

Optikai fiatalítás

Ezzel a technikával optikailag évekkel kitolható a kopaszodás látványa. Pár óra alatt orvosolható a kopaszodás problémája, bármiféle kontraindikáció, szövődmény nélkül, azonnali, látható eredménnyel.
A munka során én ponttechnikát alkalmazok, amellyel borostás felületet képzek. A vendégeimnek azt tanácsolom, hogy a meglévő hajukat 1-2 mm-esre vágják, mert így lesz a végeredmény a legszebb.

„Hajdúsítás” és hegkorrekció

Ez a technika nemcsak a kopaszodás esztétikai kezelésére alkalmas, hanem hajátültetés, vagy más műtét után visszamaradó hegek halványítására, valamint a hajátültetés utáni ritkás eredmény optikai dúsítására, javítására. Néhány évre teljesen eltüntethetőek a kopasz vagy kopaszodó foltok a fejbőrön.
A fejbőr pigmentációja nem sebészeti eljárás, nem szükséges hozzá utókezelés, a kezelést bármikor megismételhetjük, lehetőség van többszöri módosításra, sűrítésre, a forma és a kontúr változtatására. A festék kb. 2-3 év alatt elhalványul, kikopik a bőrből.
A fejbőr pigmentálása nem tekinthető hétköznapi, hagyományos tetoválásnak, nagy gyakorlat, szakértelem kell a tökéletes, természetes, egyenletes kivitelű munkához.
A vendégek ezzel az eljárással visszanyerik a fiatalos külsejüket, és ezzel az önbizalmukat. Közösen megbeszéljük a kontúrvonalat és a színt. Maga a tetoválás – a felülettől függően – akár 7 órás is lehet. Sokan fordultak már hozzám sikertelen hajbeültetés után – velem „pótoltatták” végül a hajhiányt, még a tarkón lévő „elcsipegetett hajhiányt” is. Több páciensemnél pedig heg keletkezett a hajbeültetésnek köszönhetően, amit hegtetoválással korrigáltam.

A tetovált területet a kezelés után érdemes ápolni, védeni a környezeti ártalmaktól, dörzsölő hatásoktól. A tetoválást nem érdemes nyáron elkészíttetni, hisz erős napsugárzásnak, verejtékezésnek van kitéve a fejbőr, ugyanakkor a sapka használata sem ajánlatos.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail