Fotó: Northfoto

HIFU-arcfiatalítás a te szalonodban is

A legújabb, már több mint két éve tartó, és azóta is erősödő trend a kozmetikai és  az orvosesztétikai piacon a fókuszált ultrahangos arclifting-kezelés (x)

Mivel az eredmények rendkívül látványosak, és a piaci igény is egyre nő, érdemes elgondolkodnod e szolgáltatás bevezetésén. Az alábbi szempontokat mindenképpen vedd figyelembe, hiszen neked és a vendégednek is fontos, hogy a kezelés meghozza a kívánt végeredményt.

Mi szükséges a biztonságos és eredményes HIFU-kezeléshez?

focusonic1. Egy megbízható, precízen fókuszáló és jó lövéssort felvivő stabil HIFU-gép. A SalonTech többféle árkategóriában kínál ellenőrizhető és megfelelő lövéssort generáló     HIFU-gépeket, és személyre szabottan segít kiválasztani a számodra megfelelőt. A kínálatból kiemelkedő          koreai gyártmányú FocuSONIC HIFU-gép kivételes ár−érték arányával, elegáns megjelenésével,       6 mélységével, minőségi alapanyagaival és precíz működésével látványos HIFU arcfiatalító kezelést biztosít.

A FocuSonic HIFU-gép lehetővé teszi, hogy a legmagasabb színvonalat és legjobb eredményeket nyújtsd, megfizethető áron.

2. Alapos elméleti és gyakorlati oktatás. A HIFU-kezelés eredményessége ugyanannyira múlik a kezelőszemélyen és a technikán, mint a gépen. A nem megfelelő irányban, nem megfelelő mennyiségben felvitt lövések nem biztosítják a kívánt eredményt; a mélységek helytelen használata pedig komoly mellékhatások lehetőségét hordozza magában. A SalonTech HIFU-oktatása kiemelkedő szakmai alapossággal, az összes klinikai tanulmányt magában foglalva és a SalonTech szalonpartnerek több mint kétéves gyakorlati tapasztalataira alapozva olyan tudást biztosít, melynek segítségével garantáltan látványos kezeléseket tudsz végezni. Az elméleti tanfolyam és a nyolcvan oldalas oktatókönyv segítségével a vendégek minden kérdésére választ tudsz adni, a gyakorlati oktatás és a vizsga pedig felkészít a precíz és pontos kezelési protokoll követésére. A SalonTech HIFU-tanfolyamára akkor is érdemes ellátogatnod, ha még csak gondolkozol a kezelés bevezetésén, hiszen így minden információ birtokában meghozhatod meg a legjobb döntést.

hifu_eredmeny_3

A SalonTech magas szintű elméleti és gyakorlati oktatást biztosít, amely kiemelkedő a magyar piacon.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet ez az új eljárás és szeretnél elmélyedni benne, gyere el bemutatótermünkbe egy konzultációra, vagy jelentkezz HIFU-tanfolyamunkra!  Kedvező HIFU gépbérleti konstrukcióinkkal pedig élesben is tesztelheted az eredményeket és a piaci igényt.

logo_salontech (2)

Tel.: (06 1) 210 1348

E-mail: info@salontechgepek.hu

www.salontechgepek.hu

(x)

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail