Hihetetlen magyar siker Amerikában!

Bakos Erika, aki a tavalyi Beauty Forumon másodszor lett NailArt 3D bajnok, most az amerikai NailsPro magazin címlapjára készített körömkompozíciót.

Bakos Erika, aki jelenleg is Los Angelesben van, az alábbi szöveget írta ki saját Facebook oldalára:

“Kedves magyar kézápolók – műköröm-építők elsősorban, de minden kedves érdeklődő ismerősöm! Sokan kérdeztétek : mikor megyek haza? Hogy hogy kint vagyok család, angol tudás nélkül, miután már elhoztam az aranyat kicsiny országomnak.
Eddig nem beszélhettem róla, de most már szeretném megosztani veletek. Las Vegas, aranyérem megvolt, de a korona a sok-sok éves munkámra ma került fel!

Az AMERIKAI NAILPRO MAGAZIN CÍMLAP MUNKÁT KÉSZÍTETT MA VELEM! Alig hittem el, mikor megkerestek pár hete!! Ezt csak az tudja átérezni igazán, aki szakmabeli.
(Youtube video, 2 oldal a magazinban rólam, a címlap ….ELSŐ MAGYAR DÍSZÍTŐKÉNT kaptam ezt a lehetőséget). A munkámról képet nem posztolhatok de amint lehet azt megmutatom. Modellt kaptam, smink, haj, ebéd, fotósok, videók…..amit csak el tudtok kèpzelni!!!……éssssss az ünnepi decemberi szám lett az enyém! (…)

Fiúk-lányok, álmodjatok, és akarjátok elérni az álmotokat, mert itt a példa, én egy kis “szürke egérkènt”megélhettem, nektek miért ne sikerülne?? Soha ne legyél középszerű!
Köszönöm azoknak akik velem örülnek!

Most már hamarosan otthon találkozunk!”

 

Gratulálunk Erikának a sikerhez!

Forrás: Bakos Erika/Facebook

Kattints, és nézd meg Bakos Erika világhírű munkáját is, mely az amerikai NailsPro címlapjára is felkerült!

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?