Hogyan használjuk a JetSet to SAHARA műszempilla ragasztót?

Nem árt néha azokról a dolgokról is szót ejteni, amely mindennapos dolognak tűnik, mégis számos buktatója létezik. Bizonyára mindenki ismeri az alapszabályokat egy műszempilla ragasztó esetében, de vajon mennyire ismeri a JetSet to SAHARA ragasztót? Íme, néhány jó tanács (x)

JetSet to SAHARA műszempilla ragasztó 5ml1. Hogyan tároljuk a ragasztót?

Kinyitás után a műszempilla ragasztót száraz, hűvös helyen tároljuk, oly módon, hogy a kupakot szorosan zárjuk rá és vigyázzunk arra, hogy az üvegcse ne boruljon fel, így nem kerül ragasztó a kupakba

2. Hogyan rázzuk fel használat előtt a ragasztót?

Vegyük le a kupakot, az üvegcse nyílására tegyünk pl. szemalátétet, vagy egy kis darabka alufóliát, hogy lezárjuk a nyílást. Amennyiben kupakkal a tetején rázzuk fel a ragasztót, úgy a kupakba került ragasztó beszárad és megakadályozza, hogy az üvegcsét légmentesen tudjuk lezárni. Az üvegcsébe szivárgott levegő tönkre teheti a ragasztónkat, amely rontja az elkészített szettek tartósságát.

Első használat előtt érdemes akár 30-60 mp. rázni a műszempilla ragasztót. Az újabb cseppentés előtt pedig 20 mp.-ig, hogy a ragasztó összetevői, pigmentjei jól összekeveredjenek és a ragasztó állaga a legideálisabb legyen.

  1. Hogyan érjük el a legjobb eredményt és tartósságot?

Nagyon kis adagot cseppentsünk, de ha a páratartalom magasabb, mint a javasolt (JetSet to SAHARA esetében a legideálisabb 10-30%), akkor egy picivel nagyobb adagot használjunk.

A ragasztó alkalmazása előtt nagyon alaposan meg kell tisztítani a szempillákat pl. szempilla samponnal.

  1. Hány teljes szett készíthető egy üvegcse JetSet to SAHARA ragasztóból?   

ideális körülmények között szettenként 3 közepes csepp ragasztó szükséges, amely kb. 54 alkalomra elegendő. Fontos! 25°C fok fölött a magas hőmérséklet miatt több ragasztóra lehet szükség.

  1. Mi a különbség a JetSet és a JetSet to SAHARA között?

A JetSet to SAHARA hígabb állagú, így kicsivel több ragasztófelvételt igényel, mint a hagyományos JetSet.

A JetSet to SAHARA alacsonyabb páratartalom esetében viselkedik a legideálisabban. Ha magasabb a páratartalom, akkor gyorsabban szárad, amely gyors felhelyezési technikát igényel.

Elérhetőség:

PL logo vilagosbarnaPerfect Look Kft.

Szakmai felelős:

Hillerné Karmacsi Mária

Kozmetikusmester és szempillaépítő mestertréner

Bemutatószalon és oktatás:

Ében Szépségszalon

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 15-17.

Tel.: 06 20 427 7234

www.perfectlook.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail