A hónap szalonja: Kollár Kozmetika Kiskunhalas

Szakmai elhivatottsággal, tisztelettel és alázattal szépíteni a vendégeket – dióhéjban így foglalhatjuk össze Kollár Ági kozmetikusmester szakmai és életfilozófiáját. Az ország déli kapujában, Kiskunhalason, a Kollár Kozmetikában teljes körű enteriőrváltás történt. Ahogyan a bőrünknek is szüksége van az ápolásra és a felfrissülésre, úgy időnként, a kozmetika belső kialakításán, hangulatán, is szükséges a frissítés.

Az elegáns, letisztult szalon belső kialakítása, színvilága a kötelességtudatot, a tisztaságot, az ártatlanságot és a jóságot hivatott szimbolizálni a fehér színnel.

„Olyan környezetben fogadom szeretett vendégeimet, ahol én is jól érzem magam!” – Kollár Ági kozmetikusmester, a szalon tulajdonosa, kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a hozzá érkező vendégek ne csak egy kozmetikai kezelést kapjanak, hanem olyan környezeti és lelki nyugalmat, amelyhez társul egy professzionális kozmetikai arc- vagy testkezelés, és az így eltöltött idő minden tekintetben emlékezetes és látványos marad. A kezelések során az igényesség és a lelkiismeretesség mellett a 100 %-os higiénia és tisztaság „védjegye” lett a Kollár Kozmetikának.

Kollár Ági a kozmetikai szalon 1996-os megnyitása óta markánsan és következetesen kitart az akkor megfogalmazott céljához: „Szakmai elhivatottsággal, tisztelettel és alázattal szépíteni a vendégeket”. Ehhez szükséges és elengedhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés, képzés, fejlesztés, és egy olyan professzionális kozmetikai termékcsalád, melyek együttes eredménye a teljes körű, megbízható szolgáltatási paletta. A Kollár Kozmetika a Dr. Grandel kozmetikumok délmagyarországi referencia szalonja. A Dr. Grandel márka bevezetésével garantált a kiváló minőség és hatékonyság. A tizenhétfajta termékcsaládból minden problémás és megfáradt, stresszes bőrre lehet megoldást találni. A Deluxe kezelésekhez szükséges magas minőségű kozmetikumok, szérumok és ampullák széles skálája érhető el a Dr. Grandeltől. Megfelelő bőrtípusra megfelelő hatóanyagok, szérumok, kezelések.

Ezeket, a Dr. Grandel termékek maximálisan biztosítják.

A Dr. Grandel magyarországi forgalmazója, az Omega Beauty Kft. a folyamatos, kedvező és megújuló marketing akciókkal, támogatásokkal, nagyfokú profizmusról és kozmetikusbarát hozzáállásról tett tanúbizonyságot.

Szenvedélyem a szakmám

„Büszke vagyok arra, amit az elmúlt több mint 25 év alatt elértem. Szenvedélyem a szakmám, és tudom, hogy 25 év múlva is ezt fogom mondani. Ám nem szabad megfeledkezni azokról, akik nélkül a szakmaiság önmagában kevés lenne: a szeretett és tisztelt vendégeimről, akik eljönnek hozzám, bíznak bennem. Mert meggyőződésem, hogy a kozmetikus-vendég viszony nem egy egyszerű munkakapcsolat, hanem egy kölcsönös bizalmon alapuló bensőséges viszony. Mindent köszönök a vendégeimnek!”


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail