Hosszú távra tervezel? A Hydra Beauty a Te géped!

(Hirdetés) Minden kozmetikus olyan elektrokozmetikai készüléket szeretne vásárolni, amelyik nem avul el – az EunSung Hydra Beauty pont ilyen! A Center Kft. szakértői biztosak benne, hogy hatékonysága és elképesztő eredményei miatt a Hydra Beauty 5 év múlva, és még az után is, rendkívül keresett lesz a szépségipari szolgáltatások piacán. Ha Hydra Beautyt vásárolsz, hosszú távon biztonságban vagy.

Eddig 53 db-ot adtak el belőle, és a kozmetikusok és a vendégek egyaránt elragadtatással beszélnek az eredményekről. Ez az Eunsung Hydra Beauty bőrápoló rendszer, a jelenleg legnépszerűbb arckezelő készülék a Centernél.

„Imádni fogod, ebben biztos vagyok!”
Sipos Zsuzsanna kozmetikus mester (Nagyréde)

A Hydra Beauty a dél-koreai EunSungnak, a világ egyik vezető orvos-esztétikai és kozmetikai berendezéseket gyártó vállalatának terméke. Kiváló minőségű, megbízható, biztonságos és rendkívül eredményes készülékei a világ több mint 50 országában, köztük 2012 óta a Center Kft. forgalmazásában, Magyarországon is kaphatók. A Center Kft. a 7 év alatt már közel 600 EunSung készüléket adott el kozmetikusoknak, alakformáló szakembereknek és orvosoknak.

A kozmetikusok általában figyelik és keresik azokat az eljárásokat és technológiákat, amelyeket az orvosi praxisból ők is alkalmazhatnak. Ebben az esetben azonban fordítva történt. A Hydra Beautyt először a kozmetikusok használták, de az eredményeket látva egyre több orvos dönt most már úgy, hogy magánrendelésének szolgáltatásait ezzel a fantasztikus készülékkel bővíti.

Három technológiája együtt, egymást erősítve dolgozik a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr eléréséért:

  1. AquaClean hidrodermabráziós arctisztítás
  2. LED fényterápiával kiegészített elektroporáció
  3. Gyémántfejes mikrodermabrázió

Hatékonyan alkalmazhatod bőr- és pórustisztításra, elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítására, a bőr légzésének elősegítésére, vérkeringés fokozására, bőrtextúra javítására, hámlasztó kezelésekre és hatóanyag-bevitelre. A Hydra Beautyval minden évszakban gyönyörű eredményeket érhetsz el, de ezzel a rendkívüli készülékkel pl. nyáron is végezhetsz savas kezelést.

„Imádom!”
Apáti Anikó kozmetikus (Dunakeszi)

Ha a Hydra Beauty mellett döntesz, a készülék használatát ingyenes és rendkívül alapos tanfolyamon sajátíthatod el, sőt, amennyiben a gép működtetése során bármilyen kérdésed merülne fel, a Center kft. terméktanácsadója a vásárlás után is segít Neked.

Noha minden készülékben benne rejlik a meghibásodás lehetősége, azért is érdemes EunSungot választanod, mert a gépekkel kapcsolatos hibabejelentések száma rendkívül alacsony. Ha készüléked mégis meghibásodna, a Center Kft. magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező szakemberei biztosítják a gyors szervizelést.

„Sőt! Kedvenc!” Bakos Anikó kozmetikus mester (Mohács)

Szeretnéd megismerni, kipróbálni, sőt, saját bőrödön megtapasztalni, hogy mit tud az EunSung Hydra Beauty? A Center Kft. bemutatótermében Kovács Paula kozmetikus, terméktanácsadó örömmel megmutatja Neked!

e-mail: paula.kovacs@centerkft.eu
telefon: (+36 1) 265-5222, (+36 1) 343-2975
Bővebb információ

 

Még több hír a szépségipar világából!

Júniusi lapszámunkban egyebek mellett a legújabb technológiákról és hatóanyagokról, csúcstechnológiáról a szalonban, valamint high-tech eszközökről és hatóanyagokról is olvashatsz. Ha most fizetsz elő a Beauty-ra, meglepetés vár!

Kattints az ajándékért!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail