Hozd ki magadból a maximumot!

Tehetség – tanulás – tréning – 2008-ban mindent egy lapra feltéve, végeztem el Budapesten a sminktetováló képzést és a kozmetikus iskolát. Hajtott kitűzött célom és az alkotó munka öröme. (x)

Az azóta eltelt évek alatt sminktetoválásaim egyre szebbek, kifinomultabbak lettek, amit a vendégek és a szakma is észrevett. Ez számomra egyre több vendéget, munkát, megkeresést és elismerést jelentett. Egy kolléganő sugallatára hallgatva, megnyitottam iskolámat 2013-ban, Méhn Tünde PMU ART School néven, a tanulni vágyó sminktetoválás szerelmesei előtt. Nem csak magyar, hanem külföldi sminktetoválókat és trénereket is oktatok, előadásokat, bemutatókat tartok saját szalonomban és külföldi helyszíneken egyaránt. Nagy figyelmet fordítok a legkorszerűbb technikákra, anyagokra, készülékekre, új trendekre, így mindig naprakészen várom tanítványaimat és vendégeimet.
Cél: Profizmus

Nemcsak a sminktetoválást, hanem annak oktatását is életfeladatomnak tekintem – hiszem, hogy át kell adni a fiatalabb generációknak a tudást a fejlődés érdekében! 2017-től tizenkét főre bővült csapat segíti a munkámat, hogy vendégeinket, tanulóinkat, partnereinket a legprofibb módon tudjuk kiszolgálni.

KREATIVITÁS

Munkámban az igazi fejlődés és változás akkor következett be, amikor a hagyományos tetoválási technikákkal szakítottam és egyéni elképzeléseim szerint kezdtem készíteni a sminktetoválásokat. A kísérletező kedv, a kreativitás egyéni stílus kialakulásához vezetett.
A tanfolyamokon ezt a tudást, tapasztalatot adom át, speciális módszertanom segítségével a kreativitás csíráit ültetem el tanulóimban. Tréning és egyéni gyakorlás hatására felszabadul a képzelőerő, ugrás, fejlődés jön létre és egy másik dimenzióba lép az alkotó munka.

HOZZÁÁLLÁS

Szenvedélyesen elkötelezett híve vagyok a sminktetoválások egyedi, stílusos elkészítésének, a különböző technikai elemek újszerű ötvözésének. Legnagyobb motivációm az alkotásvágy, a kreatív újszerűség, az esztétikum létrehozása, mindez természetességgel ötvözve.

Ez a szakmai hozzáállás hozta magával, hogy egyre nagyobb lett az igény az oktatásaimra is Magyarországon és külföldön egyaránt. Az elmúlt két évben több mint tíz országba hívtak meg Európába, Amerikába, Ázsiába kiállításra, konferenciára, mesterképzésre, előadást, oktatást, élő bemutatót tartani.  Az itthoni alap- és mesterképzéseimen is sok magyar és külföldi kolléganő, valamint sminktetováló oktató vesz részt.


MINŐSÉG

Kiváló anyagok, professzionális eszközök alkalmazásával, forgalmazásával és saját, mindenre kiterjedő, színvonalas oktatási rendszerem, módszertanom által elkötelezettséget vállaltam az új sminktetováló generáció felkészítésében erre a csodás, elhivatottságot követelő szakmára. Hiszem, hogy kizárólag magas minőséggel tudom a sminktetováló szakmát szolgálni és a fejlődést előre mozdítani.
AZ IGAZSÁG
Rátermettség, tehetség, kreativitás, problémamegoldó képesség, elkötelezettség, szorgalom, kitartás, felelősségtudat, esztétikai érzék, biztos kéz – ezek a legszükségesebb belső tulajdonságok a sminktetováló hivatásban. Nem hiányozhat egyik sem a szép munkavégzéshez. A szép munka örömmel tölt el – ha örömmel, szeretettel végzed a munkádat, akkor soha többé nem kell dolgoznod.
Az a tapasztalatom, hogy az új technikák elsajátításával, tanulással, továbbképzésekkel, szorgalmas gyakorlással egyre szebb munkákat készítenek tanulóim. Ez számomra is jó visszaigazolás, az oktatási módszereimre nézve.
Muszáj 100%-osan odatenni magadat, ha szép eredményt akarsz elérni! Amennyi energiát belefektetsz a tanulásba, fejlődésbe, olyan minőségű végeredményt várhatsz el magadtól.

Várlak szeretettel a sminktetováló alapképzésre, ha

–          érzed a zsigereidben, hogy ezt neked meg kell tanulnod,

–          minden vágyad, hogy te is tetoválhass,

–          érzed, hogy meg tudod csinálni,

–          nem sajnálod magad, amikor sokat kell gyakorolni és tanulni,

–          rendelkezel a szükséges belső tulajdonságokkal,

–          nem elégszel meg középszerű minőséggel, profi képzésre, minőségi anyagokra vágysz.

Várlak szeretettel sminktetováló mesterképzésre, ha

–          érzed, hogy több van benned és a kezedben,

–          minden vágyad, hogy tovább fejlődj,

–          magasabb minőségű eszközökre, anyagokra, oktatásra van szükséged, hogy kihozd magadból a maximumot,

–          meg akarod ismerni a mai trend szerinti technikákat,

–          csak egy kicsi hiányzik a tökéletes munkához.

Várlak szeretettel sminktetováló trénerképzésre, ha

–          szépen készíted a sminktetoválásokat és szeretnéd azt oktatni is,

–          szeretnéd tudni, hogyan állj neki az oktatásnak,

–          szeretnéd tudni, hogyan kellene felépíteni az oktatást,

–          szeretnéd megtanulni, hogyan kell tanítani,

–          szeretnéd elsajátítani a sminktetoválás oktatás módszertanát.

Várlak szeretettel a képi megjelenés – arculatfejlesztés – marketingképzésre, ha

–          te is érzed, nem elég szépen tetoválni, még kell valami, hogy észrevegyenek,

–          szeretnéd jól lefotózni az általad készített sminktetoválásokat,

–          szeretnéd igényesen „tálalni” a nézőknek ezeket a fotókat,

–          szeretnél jó szövegeket írni az online és offline marketing anyagaidhoz,

–          szeretnéd, hogy több vendéged legyen, többen értesüljenek rólad,

–          szeretnéd, hogy esztétikus, igényes, bizalomgerjesztő megjelenése, arculata legyen a vállalkozásodnak.

Szalonunkban minden tárgyi- és személyi feltételt biztosítunk a tökéletes, nyugodt tanuláshoz az itt felsorolt oktatások mindegyikéhez. Így már csak rajtad múlik, hogyan tovább!

Képzéseinkről tájékozódhatsz  a honlapunkon: www.pmuartschool.com
Telefonos érdeklődésedet is szívesen vesszük:

Balázs Gergely, értékesítési vezető: 20/26-876-26

Kovács Zsolt, ügyvezető: 20/8000-350

Írhatsz e-mailt is nekünk: info@mehntunde.hu

Szívesen látunk személyesen is, címünk: 7635 Pécs, Szurdok dűlő 3/E

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?