Fotó: Northfoto

Hűsítő nyári felfrissülés

Frissítő BEAUTY KEZELÉS arc, nyak és dekoltázs ápolására, minden bőrtípusra való kezelési kombinációval az optimális hidratációért (x)

LEHELJ ÉLETET A BŐRBE – TISZTÍTSD, FRISSÍTSD, HŰSÍTSD!

Itt a nyár és a meleg. Egyre többet napozunk. De tudjuk, hogy a napsugarak – bármennyire is védjük a bőrt fényvédő krémmel, tejjel, olajjal – károsítják a bőrt. Ezért fontos, hogy megfelelő kezeléssel már a napozás előtt készítsük fel a bőrt és védjük, vagy utólag igyekezzünk helyrehozni és ápolni.

Az Afrodita Frissítő Kezelésével javítjuk a bőr oxygén ellátását, méregtelenítést biztosítunk számára,mindezt hűsítő hatással, ami a nyári forróságban kifejezetten kellemes érzést biztosít. Serkentjük vele a bőr mikro-keringését, alaposan hidratáljuk és revitalizáljuk. A kezelést minden bőrtípusnál alkalmazható, nemtől és életkortól függetlenül.Az eljárás után a bőr élettel teli, feszesebb, hidratáltabb, frissebb és egészségesebb külsőt ölt.

A kezelés három kiemelt terméke, a Peel Re-New BHA szérum, a PureOxigen Habmaszk és a Vita-Derma Antistressz szérum, biztosítja a kezelés kiemelkedő eredményét.

Nézzük, hogy miért:

SOKOLDALÚ „RE-NEW“ HATÁS

A legújabb fejlesztések a kozmetológia terén biztosítják számunkra a „PEEL RE-NEW“, azaz a regeneráló és megújuló hatás elérését, amit a valóságban a béta hidroxi savakkal történő alapos tisztítás tesz lehetővé. Az eljárás többszörösen jótékony hatással rendelkezik,amelynek a „mellékterméke“ a bőr sejtjeinek intenzívebb regenerálódása egész évben.

Fiflow BB61 Technológia

A Pure Oxigén Habmaszk a bőr sejtjeinek intenzív oxigén ellátását biztosítja, melynek hatékonyságát a modern kozmetológia intenzív fejlődése tesz lehetővé.Következésképpen, javítja a sejtek anyagcseréjét és erősíti a bőr élettani funkcióit. A Fiflow BB61 megköti a légkörből az oxigént, passzív diffúzióval a dermiszbe juttatja, ott viszont a szén-dioxidot (CO2) köti meg, így járulva hozzá a méregtelenítési folyamatokhoz.

IceEffecthatás

Az Antistressz szérum kellemes hűtő hatásával és számos aktív hatóanyag tartalmával, egy pillantás alatt kellemes érzést biztosít bőre számára. Ellazít, optimális nedvességet, frissességet és fiatalos megjelenést biztosít.

Non Plus Ultra-Vegan termékek
Az Afrodita, a nemzetközi követelményeknek és elvárásoknak megfelelően termékeit ellátta saját VEGAN jelzésével!


A Beauty Kezelés termékei és lépései

–  Letisztítás: Clean Up Hyaluron Arctej / Clean Up Arctej Light

–  Zsírtalanítás: Clean Up Lemosóhab – a bőr tökéletes zsírtalanítása,

–  Biológiai peeling: Clean Up Enzim Peeling – rendszeres alkalmazásával a papain enzimnek köszönhetően, javul a bőr tónusa és csökkennek a hibái: a pigment foltok halványulnak, a ráncok mélysége enyhül és aknés bőr esetében az aknék által okozott hegek is csökkennek. A kezelés után a bőr szemmel láthatóan fiatalosabbá, frissebbé, szebb tónusúvá válik.

– Kémiai peeling: PEEL RE-NEW BHA SZÉRUM FELVITELE – alaposan tisztítja és frissíti a bőrt, a tág pórusokat összehúzza.

–  Tonizálás: Clean Up HyaluronHydroTonik Spray – mélységi és hosszantartó hidratálás.

–  Pakolás: PURE OXYGEN HABMASZK FELVITELE- a habmaszk javítja a bőr mikro-keringését, oxigén- és anyagcsere ellátását, optimális működésre készteti a sejteket. A dermiszbe való behatoláskor azonnal megnöveli a bőr volumenét és fiatalító hatást vált ki.

–  Befejezés: VITA DERMA ANTI-STRESS SZÉRUMMAL-»ENERGY BOOST« azaz, energiabomba a bőr számára hűsítő hatással, amely mindössze 3 perc alatt életet lehel a bőrbe.

A kezelés három kiemelt terméke, aPeel Re-New BHA szérum,  a PureOxigen Habmaszk és a Vita-Derma Antistressz szérum, augusztus 31-ig akciósan, 20% kedvezménnyel vásárolható meg, kevesebb, mint három „szolibérlet áráért”.

Bővebb információért keresd a Területi képviselőinket

Apollos Bt; 1126, Budapest, Böszörményi út 19/C

Tel;+36-1-212-9339; +36-70-378-8873
e-mail: apollos@afrodita-kozmetika.hu
www.kozmetika-afrodita.hu
www.facebook.com/afrodita.cosmetics.hungary/

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?